Én is azért kardoskodok, hogy most amíg van tervezés és van akarat, kellene megnyomni még amíg lehet. Ráálltunk egy logisztikai vonalra, aminek a kereteiben maradva eszközölhetnénk további beszerzéseket. A tegnapi agymenésem következménye, hogy vegyünk még leokat, ugye elérhető közelségben a4-re lenne esély és tuningolás aztán, az mintha pokolbéli ötlet lett volna. A norvég leókkal szemeztem elméletben, aztán jött, hogy a finnek kivontak 130 körüli a4-et. Még királyabb, gondolom én a saját agyammal, de azonnal jött a támadó kórus, hogy minek, gyenge, nincs ember rá, a tuning pénzbe kerül és még egyes szinteken ez igaz is, de egyik kérdés sem megoldhatatlan. Ellenben felröppent a hír, hogy a britek kivonják a challengereiket és ugyanezek az emberek egyből úgy voltak vele, hogy ez kellene nekünk, csak rheinmetall ágyúval, páncéllal, mtu motorral, renk váltóval.
Szóval amiben eleve ez van és eleve ilyeneket rendszeresítünk, az szar, mert pénzbe kerül, de a challyket milyen kibaszott jó lenne megvenni és német logisztikai vonalra állítani alkatrészekben, fődarabokban őket????
Kezded egész jól átlátni a fórumok működési logikáját...