Én is azért kardoskodok, hogy most amíg van tervezés és van akarat, kellene megnyomni még amíg lehet. Ráálltunk egy logisztikai vonalra, aminek a kereteiben maradva eszközölhetnénk további beszerzéseket. A tegnapi agymenésem következménye, hogy vegyünk még leokat, ugye elérhető közelségben a4-re lenne esély és tuningolás aztán, az mintha pokolbéli ötlet lett volna. A norvég leókkal szemeztem elméletben, aztán jött, hogy a finnek kivontak 130 körüli a4-et. Még királyabb, gondolom én a saját agyammal, de azonnal jött a támadó kórus, hogy minek, gyenge, nincs ember rá, a tuning pénzbe kerül és még egyes szinteken ez igaz is, de egyik kérdés sem megoldhatatlan. Ellenben felröppent a hír, hogy a britek kivonják a challengereiket és ugyanezek az emberek egyből úgy voltak vele, hogy ez kellene nekünk, csak rheinmetall ágyúval, páncéllal, mtu motorral, renk váltóval.
![]()
Szóval amiben eleve ez van és eleve ilyeneket rendszeresítünk, az szar, mert pénzbe kerül, de a challyket milyen kibaszott jó lenne megvenni és német logisztikai vonalra állítani alkatrészekben, fődarabokban őket????
Kezded egész jól átlátni a fórumok működési logikáját...