Szóval van ez:
Marder 1a5 a becses neve. Mondhatod, hogy ötven éves, de ugyanúgy modernizált termék, mint a leopard 2a7. Tehát az okés(és amit mindenki hivatkozási alapnak szokott hozni, ha a németeknek valami okés, max akkor nekünk is, bár nem vagyok germanofil, de legyen) hogy a németek teljes páncélosállománya az összes 2a7V negyven éves modernizált cucc, akkor már eleve az általuk modernizált negyvenéves cuccok miért szarok nekünk, hogy utána ilyet csináljunk belőlük?
Lynx KF31 a becses neve. Ez egy modernizált Marder. Akár a tornyot lefelejthetjük róla, és lehet apc. lehet tartalékos apc is. Írtad, hogy nincs semmink hozzá. Azaz jajjajj, nincs hadiiparunk.
LESZ EGY TELJES LYNX GYÁRUNK HOZZÁ, a teljes technológiájával, a szerelési útmutatókkal. Simán tudunk apc-t csinálni belőle. Simán tudunk a nincs hadiiparunk aknavetőgyárunkkal kooperációban aknavetős egységeket csinálni belőle. Mentőt belőle. Műszaki járművet belőle. Amit akarunk. Lehet med tank. Ne kapjunk agyzárat legyetek szívesek.
Ha az összes holminkat le tudjuk gyártani a kezünkben levő technológiával, akkor oldjuk már meg, mert a nincs hadiiparunk varázsszava elhalóban van. Ha magunknak csináljuk olcsóbb lesz. Ha a modernizált, tehát nem halott Marder alvázakat a már említett ingyen vagy ropiból opcióban meg tudjuk szerezni akkor ne basszunk már ki magunkkal!
Ahogy mondtam, örvendek, ha KF41 alvázon ki tudunk hozni mindent. Nem hiszem, hogy sikerülni fog, hogy mire lezajlik a Zrínyi, megint lesz egy ugyanilyen fejlesztési keretünk. APC verzióban biztos ez is 3000 millió forintba kerülne a fentiek szerint, mint a páncélos teherautó? Szerintem még aknavetősben sem, ha a fejlesztés költségeit is számolom.