K
kamm
Guest
Ja értem, a te fejedben a romanok nemletezo szuperbombai szamitanak, de szamunkra elerhetoek nem. Vilagos.Szerintem meg menj el @Pogány szövegértelmezési foglalkozására.
Kamm,komolyan,van amelyik hsz-dal egyetértek.De az véletlenül se haditechnikai vagy harcászati hsz.Mert ezekről halvány lila gőződ sincs.
Egyrészt nincs egy db SDB-nk se,de ha lenne se számitana.
Lassuak,és a légvédelem miatt messziről kéne oldani.A radarok látják,harcvezető rendszer riaszt,és egy olyan mozgékony valami,mint a HIMARS,már rég odébbált,mire az SDB odaér.
Egyrészt nem all odébb, mert az elso lovesnro mar bemertek az Eltak es a Gripenekbol van a levrgoben egy kexzultseg esetén, tehat dehogy allnak odébb.
Mi lassu?És mivel lassúak,légvédelem is leszedheti őket.
Mivel? Iglaval?
FYI Kubot mar a C/D is tudta jammelni 10 eve legalabb.
De mire losz veluk? Tatan nincs semmi. NASAMSel van dugva.Ezzel szemben a HIMARS rakéták gyorsak.Skyranger nem igazán tud mit kezdeni velük.
Ertelmetlen az egesz scenariod, arra probalok ravilagitani.
Akkor viszont biztosan televagjak utana a PzHk avagy a Gtipenek.Főleg,ha egy üteg tűzcsapását kell megfogni.36 rakéta egy slavóban.Max párat elkaphat a légelháritás,a többi viszont letörli azt is.
Total hulyeseg. Ertelme semmi, csak a sajat holdkoros elkrpzelesdhez igazitod a tenyeket.F35 az egyetlen,számunkra szóbajöhető gép,ami be tud hatolni a DA SAMok védőzónájába,és elég közelről(és rejtetten,váratlanul) tudna SDBt oldani ahoz,hogy egy mobil célpont ne tudjon elmenekülni előle.Gripen E ehez fasorban sincs.Jópáran megirták néked,hogy ez van,akkor is,ha néked a Gripen E a szivszerelmed.Egy qrvadrága másodvonalas gép,generációs hátrányban az F35höz képest.
Milyen varatlanul, milyen vedozona, mirol beszelsz?
Mint irtam, meg a magyar legteret sem kell elhagyniuk, baszki.
Olyan hulyesegeket ismételgetsz, hogy az ember haja kihullik. Most mar ertem, @dudi miert karomkodott mar kinjaban legutobb.
Ezt toled eleg vicces olvasni. Gyakran a legminimalisabb logika is hianyzik az ilyen eszmefuttatasaidbol.Hsz-od egy része harcászati szempontbol meg egyszerűen értelmezhetetlen.Mert nincs értelme.
What.Pl hogy fog néked egy max 70km hatótávú raketta 110km-ről lőni?
A szamok lenyege az volt, hogy ha valami csoda folytan barmivel képesek 100km a hatartol meg atloni, a Griprnek akkor is konnyeden levadasszak oket a sajat lrgvedelmunk védelme alatt.
Meg ha ATACMSot is lovoldoznenek - ami max objektumok ellen hasznalhato -, meg azokat is kiszedhetik, raadasul pontosan az E/F 2x letszama sokkal komolyabb erot kepviselne, mint feleannyi F-35, raadasul olcsobban.
Emlekeztetoul: az osszes GBU-10-12-16 laser-guided, GBU-39-49 advanced bombak valamint RBS15F ER, TAURUS KEPD 350, AGM-65 Maverickes Brimstone raketak mind elérhetőek a Gripenen.
Esélye nem lenne a HIMARSoknak sehova sem pucolni, ha mar a levegoben lenne akarcsak egy fel squadron Gripen.
Hogy jön a képbe a D20?Hova kolbászol a tatai dd?Szerintem nem is érted,hogy mihez szoltál hozzá.
Avagy te vagy kicsit lassu az atlaghoz képest...?
Hogyhogy hova megy a tatai dd?
El Tatarol, baszki, hogy ne uljon a publikusan ismert helyszínen (hacsak nem kapnak bitang védelmet helyben.)
Jezusom...
D-20 a roman osdi vontatottra pelda: a te vicces scenariodban mindenfele fantasztikus tuzersege van a romanoknak - a valosagban tonnanyi lekoszlott vontatott lovege pl D-20 kategoria, negyveneves Grad verziok meg valami zsido licenszelt cucc, amibol alig van es az is manualis tuzvezetesu. Az egyetlen modern a HIMARS.