Rheinmetall prezi szintén.Honnan is van ez az info, h stanag 5-ös lesz?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Rheinmetall prezi szintén.Honnan is van ez az info, h stanag 5-ös lesz?
Hogy az. Ott valamiért azzal maradtam, h az volt a közmegegyezés, h a protection level != stanag level. Érv emellett ha jól emlékszem az ausztrál tender volt.Rheinmetall prezi szintén.
Nem véletlenül használtam az "aktív védelem" kifejezést....Cseh ? A lengyeleknél a Borsuknak sincs eddig APS-e.
Gyalogsági harcjárműre annyira nem fasza az APS mert megcakkozod a deszantolt gyalogságot...
Ezért is megy inkább az iron fist ami nagyobb távolságban semmisíti meg a járműtől a lövedéket viszont kevesebb töltetet tudsz beletenni.
Nem tudok róla-egyszerűen kivonták a zsidók,mire ezek elterjedtek.
Pontosan ezt írtam le én is.nem, a németek kitaláltak erre egy jobb dolgot, úgy hívják Jägerbataillon, na, ők ülnek kerekesben, esetükben boxer, az összes többi ha megnézed a német struktúrát akkor az összes "Panzergrenadierbataillon" vagy pumában vagy marderben van (inkább Puma már)
Merkava viszont találkozott már az RPG29el.Nem tiszta a kép,de úgy néz ki,hogy a torony egész jol állja,többnyire,de nem mindig.De a testen oldalrol átmegy.Hát szerintem a Zsidók tudtak venni tesztelésre ha akartak. De ha átmegy rajta te megmondanád?
Chally 2-nek is beütötte az alját szemből Irakban.Merkava viszont találkozott már az RPG29el.Nem tiszta a kép,de úgy néz ki,hogy a torony egész jol állja,többnyire,de nem mindig.De a testen oldalrol átmegy.
lelombozom a társulatot,de szerintem a Lynxen hosszában és keresztben is átmegy az RPG29.Leo2A7 meg szerintem csak szemből állja,oldalrol nem.És bizony ha valaki elolvasta a belinkelt kb 40 éves könyvecskét,minek Páncélelháritás a nagybacsű cime,ott sajna arra okitják a katonákat,hogy a pct fegyverekkel az oldalazó tűzhatás elérésére köll törekedni.....
Különben lehet is látni,hogy az újabb Namereknek oldalrol elég rendesen megerősitették a védelmétMerkava viszont találkozott már az RPG29el.Nem tiszta a kép,de úgy néz ki,hogy a torony egész jol állja,többnyire,de nem mindig.De a testen oldalrol átmegy.
lelombozom a társulatot,de szerintem a Lynxen hosszában és keresztben is átmegy az RPG29.Leo2A7 meg szerintem csak szemből állja,oldalrol nem.És bizony ha valaki elolvasta a belinkelt kb 40 éves könyvecskét,minek Páncélelháritás a nagybacsű cime,ott sajna arra okitják a katonákat,hogy a pct fegyverekkel az oldalazó tűzhatás elérésére köll törekedni.....
érdekelt volna a "szemből-eredmény", más eszközökből/-től(RPG, Milan, ... ???) a legendás "12 túlélt találat" a hír a Libanoni háborúból.Nem tudok róla-egyszerűen kivonták a zsidók,mire ezek elterjedtek.
bocs,de a kedvenced egy tipikus kényszerszülte megszállójármű.amire nekünk szerintem az égadta egy világon semmi szükségünk.T55 alapon a szerbek és a kinaiak is csináltak "rendes" nehéz IFVt,azoknak több értelmük lenne-de a Lynx mellé minek?
Különben lehet is látni,hogy az újabb Namereknek oldalrol elég rendesen megerősitették a védelmét
Abrams is van az övére tűzve.Chally 2-nek is beütötte az alját szemből Irakban.
Igen elvileg ott. De amiatt panaszkodtak az angolok, hogy a Chally alsó frontja az áltagosnál jóval gyengébbbnek számít.A teknő szembe-alsó zónáját?
Mert azt kb. mindegyiket át kéne vinnie az RPG29/32-nek!
Sima RPG-7,Maljutka,Fagot,SPG találatok voltak.Megintcsak nem tiszta a kép (vagyis mérget ne vegyél rá),de úgy néz ki,hogy a papiron sokkal erősebb Kornet töltetét megfogta ott a Merkava páncélja,ahol meg az RPG29 töltet átment.És ettől még az oroszok is vakarják a fejüket-ők sem értik,hogy ez miért van,hogy jön összeérdekelt volna a "szemből-eredmény", más eszközökből/-től(RPG, Milan, ... ???) a legendás "12 túlélt találat" a hír a Libanoni háborúból
RPG32.Egy pillanat is elég neki,és átüti az RM APSt.
A másodlagos rakéta az nem annyival az első mögött megy, hogy elkaphatja az APS repeszfelhője?
Részvétem.Szerdán hazajöttem, most normál hétvége van
Az RPG 32-nek van egy csalirakétája ami az APS-ek és az ERA elműködtetésére szolgál.Itt némi zavart érzek az erőben.
Itt most milyen APS-ről is beszélünk? Csak mert pl. az ausztrál Lance 1 toronyra Iron Fist van szerelve.
Az RPG 32 vagy 29 tandemfejes rakétájának 2 feje nem külön repül. Emiatt egy Iron Fist mindkettőt egyszerre ártalmatlanítja a páncélzattól jóval messzebb.
Hát simán lehetett hibás töltet vagy nem volt tiszta a becsapódási szög ami miatt nem úgy alakult ki a kumulatív sugár ahogy kellett volna.Sima RPG-7,Maljutka,Fagot,SPG találatok voltak.Megintcsak nem tiszta a kép (vagyis mérget ne vegyél rá),de úgy néz ki,hogy a papiron sokkal erősebb Kornet töltetét megfogta ott a Merkava páncélja,ahol meg az RPG29 töltet átment.És ettől még az oroszok is vakarják a fejüket-ők sem értik,hogy ez miért van,hogy jön össze
Ha van ilyen - én nem tudtam ilyenről - akkor arra pont megfelelő megoldás az Iron Fist + DND ERA.Az RPG 32-nek van egy csalirakétája ami az APS-ek és az ERA elműködtetésére szolgál.
Ez addig igaz amíg van töltet vagy nem nagyjából ugyan arra a részre mennek a találatok. Ez egy nagyon jó kombináció de nem mindenható.Ha van ilyen - én nem tudtam ilyenről - akkor arra pont megfelelő megoldás az Iron Fist + DND ERA.
Ez tulajdonképpen mindenre IS elegendő kell legyen.
Sima RPG-7,Maljutka,Fagot,SPG találatok voltak.Megintcsak nem tiszta a kép (vagyis mérget ne vegyél rá),de úgy néz ki,hogy a papiron sokkal erősebb Kornet töltetét megfogta ott a Merkava páncélja,ahol meg az RPG29 töltet átment.És ettől még az oroszok is vakarják a fejüket-ők sem értik,hogy ez miért van,hogy jön össze
Hát simán lehetett hibás töltet vagy nem volt tiszta a becsapódási szög ami miatt nem úgy alakult ki a kumulatív sugár ahogy kellett volna.
De ne törd össze szegény @LMzek 2.0 kedvenc járgányába vetett hitét
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..