Na hát erről van szó kérem szépen.
"Úgy tűnik, hogy a „,magyaros” hozzáállás” ebben az esetben is működik, és nem tudatosul néhány döntéshozóban az, hogy mi vagyunk a megrendelők, és a pénzünkért cserébe a szállító félnek kell hozzánk igazodni, és nem fordítva.
A közepes szállító kapacitás újraélesztéséhez megrendelt H225M helikopterek gyártása már el is kezdődött. A Mi-8/17 leváltását célzó típushoz is rendszeresítjük a HForce fegyverrendszert, ami azonban kérdőjeles, hiszen oldalanként mindösszesen egyetlen felfüggesztési pont állhat rendelkezésre, ami kapacitás szempontjából még a Mi-17-eshez képest is visszalépés. Az eredeti platform ugyancsak egy polgári célú helikopter, ami bizonyos mértékig korlátozza a katonai felhasználást, de békeidőben tökéletesen elláthatja a feladatát."
"Nem közismert, hogy van Magyarországon egy cég, amely sok évtizedes tapasztalattal rendelkezik a rakétafegyverek javítása, időszakos ellenőrzése terén. A nyírtelki Arzenál raktáraiban állítólag több mint háromezer (!) régi, szolgálatból kivont szovjet eredetű légiharc rakéta vár hasznosításra. Annak idején ugyanis a megszűnt Varsói Szerződés tagállamai is ide szállították a kivont eszközöket. Az infravörös önirányítású R-3Sz és a többi hasonló rakéta orrába lehetne beépíteni egy korszerű félkatív lézeres önirányító rendszert, így a nem páncélozott földi célpontok megsemmisítésére kiválóan alkalmas lehet."
Ugyanezért én néhányak által hülyének vagyok tartva.
A cikk szerzője, stonefort2 - feltehetőleg Kővári László, a z Aranysas újságírója, repülőmérnök, aki nem én vagyok - akit nehezen lehet hozzá nem értéssel vádolni.