Most jön majd, hogy de ezeket ne hasonlítsd a T-72-höz, megérnééé, a mindenki számára imádott 'logisztikai rémálom' szópár hirtelen feledésbe merül.
Ezt az élvezeti cikket szerintem hagyjuk meg a lengyel barátainknak!
Az angolus tankok elhozataláról arról a ködös helyről meg
szerintem tegyetek le! Bármennyire is jóban van Viktor Borisszal, szerintem is itt szimplán arról van szó, hogy a szintre hozás csomagból
ideküldték nekünk azt a részt, ami Egerszegnek a kompetenciája. Kéne valami magyar kifejezés erre, amikor a külföldi arra gondol, hogy egy multi valami rész feladatkört kiszervez a termékből az egyik országban lévő leányvállalatához. Talán az összeszerelőüzemcsak vagy az úgysemleszkpluszf szavak illeszkednének ehhez, de nem tudom, még ezek is kicsit mást jelentenek.
Felejtsétek el a magyar haditech múzeumot!
Szerintem az autonóm navigálás sokkal nagyobb jelentőséget kap majd a Lynx spotter változatánál. Hknál nem érzek nagy jelentőséget, inkább csak marketing, hogy ha már hozzájuk nyúltak, akkor idővel minden gépük önvezető lesz. Plusz egy igen fontos referencia munka az Ajax program végleges törlése előtt.
De ez csak az én naiv meglátásom, meglátjuk mi sül ki ebből. Az biztos, hogy szomorú leszek, ha pár darabot minden szarból vásárolni akarunk, ami a BW meg a többiek rendszerében megtalálható, csak azért mert mi csináltunk bele szofvert. És nem szeretnék három hk típusú nehéz dd-t abból az egy darabból, amink van. Vagyis... hazudtam, de szeretnék. 130-as Leopárdokból még egy zászlóaljat. De az azért -lássuk be- jól nézne ki poszztereken!