K
kamm
Guest
Le tud szedni tuzersegi lovedeket is, szoval Spikeot meg biztosan.A közepes drónok ellen is lehet hatékony a Skyranger rakétával, ha 8km-en belül repülnek és földközelében nem szúrja ki őket a MRAD rendszerünk. Drónok ellen illetve C-RAM szerepben 2-3 km között hatásos csak a gépágyú.
Ha már szépen kiépült a rendszer, akkor kíváncsi lennék hogy egy Spike rakétát is le tudna-e szedni a Skyranger. Ezt hazai lőtéren is ki lehetne majd próbálni.
A Skyranger topicban megosztottam egy-két új infót a rendszerről. (Legalábbis én itt a fórumon még nem találkoztam ezzel...)
Par napja linkeltem ott a szeptemberi, uj brosurat, abban le van irva vilagosan, mindenre tud loni 3-4 km erejeig, a radarja meg 20km+ lat stb.
Mert nem olvasol vissza... egy hete ideztem ezt @krisss kerdesere, az uj brosuraval egyutt.Rheinmetall Air Defence unveils its Skyranger 30 (upgraded) - EDR Magazine
By Paolo Valpolini “The Nagorno Karabakh conflict has shown a series of gaps in air defence assets,” Fabian Ochsner, Rheinmetallwww.edrmagazine.eu