Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Maróth Gáspár: Felkészültek vagyunk arra, hogy megvédjük az országot - PestiTV
Ferkó Dániel Pesti riporterpestitv.pestisracok.hu
Talán 1 újdonság volt. Korea. Ők kopogtattak. Vizsgáljuk hol vagyunk ellenérdekeltek, hol tudunk együttműködni a védelmi fejlesztések terén. Úripari, elektronikai fejlesztések kapcsán lát Maróth együttműködési lehetőséget.
Akkor kezdem írni az igénylistátTörökországban senki sem tudott Vestel magyarországi látogatásáról. Eddig nem kellett mondanom, de most el akarom mondani. Az ezen a fórumon megosztott Facebook-bejegyzést e-mailben küldtem el a DefenceTurk.net-nek. Aztán Defenceturk cikké/hírré változtatta. Utána a 3. osztályú Youtube csatornák a klasszikus copy-paste filozófiát alkalmazva videóvá alakították. Ott van az egyik videó, amit a legutóbb elküldött magyar cikkben említettem. Más szóval, a török médiában látott több száz hír a Facebook-bejegyzésnek köszönhető, amelyet ebben a témában osztott meg. Röviden úgy értem, rajtam kívül nincs török/magyar katonai attasé. Isten óvjon engem.
Ez szerintem Pro Patria lesz."Budapest környékén zajlik egy nagy elektronikai fejlesztés, amelynek most már optikai elemei is vannak. Illetve várjuk, hogy megérkezzen a hadiipar által bevonzott űripari fejlesztési program. "
Kb igy mukodik a wiki is...Törökországban senki sem tudott Vestel magyarországi látogatásáról. Eddig nem kellett mondanom, de most el akarom mondani. Az ezen a fórumon megosztott Facebook-bejegyzést e-mailben küldtem el a DefenceTurk.net-nek. Aztán Defenceturk cikké/hírré változtatta. Utána a 3. osztályú Youtube csatornák a klasszikus copy-paste filozófiát alkalmazva videóvá alakították. Ott van az egyik videó, amit a legutóbb elküldött magyar cikkben említettem. Más szóval, a török médiában látott több száz hír a Facebook-bejegyzésnek köszönhető, amelyet ebben a témában osztott meg. Röviden úgy értem, rajtam kívül nincs török/magyar katonai attasé. Isten óvjon engem.
Meg amit most irtak feljebb, a Bonn (amirol amugy tudtunk azert, mint meglevo mikros stb fejlesztorol es beszallitorol):Ez szerintem Pro Patria lesz.
Elmondták, hogy fejlesztettek drónt, de nem kellett a Honvédségnek. Úgy látják, hogy Török és Izraeli az irány.
Viszont van egy világelső fejlesztésük amivel be tudják mérni, hogy honnan vezérlik a drónt.
Az a külöleges benne, hogy nem csak a videó sávot, hanem a frekspektrumban lévő irányítási (akár ugró) kódokat/protokolakat is megtalálja a wifi és egyéb zajban. Én ilyenről még nem tudtam, leesett az állam.
Aztán bemutatták a gyárat. Van EMC kamra, rázópad a rakétaindítás szimulálására, tisztaszoba. CNC gépek.
120-an vannak, ebből 70fő fejlesztőmérnök.
Az indiai mars szondáról jövő RF-t az ő berendezésük veszi.
A Nemzetközi Űrállomáson is van fent eszközük. Jó volt, érdekes volt.
Varszegitol "visszakerik" a Csorsz utcai teruletet es ujranyitjak a MOMot..."Budapest környékén zajlik egy nagy elektronikai fejlesztés, amelynek most már optikai elemei is vannak.
Törökországban senki sem tudott Vestel magyarországi látogatásáról. Eddig nem kellett mondanom, de most el akarom mondani. Az ezen a fórumon megosztott Facebook-bejegyzést e-mailben küldtem el a DefenceTurk.net-nek. Aztán Defenceturk cikké/hírré változtatta. Utána a 3. osztályú Youtube csatornák a klasszikus copy-paste filozófiát alkalmazva videóvá alakították. Ott van az egyik videó, amit a legutóbb elküldött magyar cikkben említettem. Más szóval, a török médiában látott több száz hír a Facebook-bejegyzésnek köszönhető, amelyet ebben a témában osztott meg. Röviden úgy értem, rajtam kívül nincs török/magyar katonai attasé. Isten óvjon engem.
Sok ilyen magyar cég kellene még.Elmondták, hogy fejlesztettek drónt, de nem kellett a Honvédségnek. Úgy látják, hogy Török és Izraeli az irány.
Viszont van egy világelső fejlesztésük amivel be tudják mérni, hogy honnan vezérlik a drónt.
Az a külöleges benne, hogy nem csak a videó sávot, hanem a frekspektrumban lévő irányítási (akár ugró) kódokat/protokolakat is megtalálja a wifi és egyéb zajban. Én ilyenről még nem tudtam, leesett az állam.
Aztán bemutatták a gyárat. Van EMC kamra, rázópad a rakétaindítás szimulálására, tisztaszoba. CNC gépek.
120-an vannak, ebből 70fő fejlesztőmérnök.
Az indiai mars szondáról jövő RF-t az ő berendezésük veszi.
A Nemzetközi Űrállomáson is van fent eszközük. Jó volt, érdekes volt.
Jó oké. Ezek az ipari fejlesztések már nagyon jó úton járnak."Budapest környékén zajlik egy nagy elektronikai fejlesztés, amelynek most már optikai elemei is vannak. Illetve várjuk, hogy megérkezzen a hadiipar által bevonzott űripari fejlesztési program. "