K
kamm
Guest
Enyem lejart, de emlekeim szerint amugy valami $3 egy honapra, avagy $20 egy evre, szoval nem igazan komoly osszeg.Na kinek van előfizetése?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Enyem lejart, de emlekeim szerint amugy valami $3 egy honapra, avagy $20 egy evre, szoval nem igazan komoly osszeg.Na kinek van előfizetése?
Én már a defence24.pl re előfizettem. Erre nem akarok.Enyem lejart, de emlekeim szerint amugy valami $3 egy honapra, avagy $20 egy evre, szoval nem igazan komoly osszeg.
Majd ha mar aludtam/felkeltem avagy holnap este megujitom, ha addig senki nem szanja ra azt a par eurot egy honapra...Én már a defence24.pl re előfizettem. Erre nem akarok.
'Asszem @Masztiff -nak...Na kinek van előfizetése?
Csinalni kellene egy listat, kinek mi van elofizetve...'Asszem @Masztiff -nak...
Na kinek van előfizetése?
Csinalni kellene egy listat, kinek mi van elofizetve...
Na kinek van előfizetése?
Enyem lejart, de emlekeim szerint amugy valami $3 egy honapra, avagy $20 egy evre, szoval nem igazan komoly osszeg.
Tehát ha egyszerűsítünk, és azt mondjuk, hogy a honvédség beszerzési kosara azonos a vásárlói kosárral,
A Magyar Honvédség összes szárazföldi alakulatának kiképzőit érintő, egyhetes módszertani lőkiképzés felkészítést tartottak az izbégi lő- és gyakorlótéren május 22-26. között. Az MH Altiszti Akadémia által szervezett kiképzésen megközelítőleg hatvanan vesznek részt annak érdekében, hogy ezt követően egységes képzési módszerekkel és eljárásokkal adják át a megszerzett tudást.
A 400m-es emberalakhoz képest?
A 209 db lynx a valid, vagy a 218? Egy ideje már minden hazai és külföldi sajtó 209 db-ról ír.
Mert ez volt a legutolsó hivatalos RM közleményben...A 209 db lynx a valid, vagy a 218? Egy ideje már minden hazai és külföldi sajtó 209 db-ról ír.
A tervekkel eddig se volt gond inkább a végrehajtással...
Ennek nincs köze böröndihez ez egy évek óta zajló folyamat.
Igaz lehet ? Mint a régi "szép" időkben....
Elismerte a minisztérium: furcsa parancsot kaptak a katonák az új vezérkari főnök kritikus vezetői értekezlete után
Váratlan és furcsa „kiképzésre” küldtek több katonát Böröndi Gábor vezérkari főnökként tartott első vezetői értekezlete után, méghozzá „szívatási” céllal, bosszúból – ez jutott el Vadai Ágneshez, a Demokratikus Koalíció politikusához. A hvg.hu is kérdezte a vezérkari főnököt és a tárcát is –...hvg.hu
De melyik a valós szám?Mert ez volt a legutolsó hivatalos RM közleményben...
A legyártott alvázak száma inkább 250 fölött lesz a végén szerintem a Skyranger miatt, meg vannak opciók további járművekre.
Úgytűnik, hogy 209 db ami biztos - ez a minimum mennyiség.
Az hogy legalább 209 db Lynx alvázas járművünk lesz.De melyik a valós szám?
Eddig mindenből a minimumot vettük, és ez 9-el kevesebb az eredetihez képest.Az hogy legalább 209 db Lynx alvázas járművünk lesz.
Lehet hogy az 9 műszaki mentő verzió lett volna eredetileg, de helyett jön 9 db Büffel, mert az egy potensebb műszaki mentő: bármit elvontat, nem csak a Lynxet.Eddig mindenből a minimumot vettük, és ez 9-el kevesebb az eredetihez képest.
Nem sok egy kicsit az a 20 magyar sérült? A többieknek mennyi volt?
A PM szerint jövőre 1796 Mrd Ft, a GDP 2,1 %-a mehet honvédelemre.
Valami 650 Mrd határvédelemre, az nekem nem világos, hogy ebből, vagy ezen felül.
A NATO gondolom a kifejezetten honvédelmi célra fordított eszközöket nézi.
Varga Mihály bejelentette: maradnak az extraprofitadók, így változnak a nyugdíjak jövőre
Varga Mihály pénzügyminiszter kedden 10 órakor adta át virtuálisan az Országház épületében Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének a 2024-es költségvetést. Az eseményen kiderült: marad a Rezsivédelmi Alap és a Honvédelmi Alap, mindkettő 1300 milliárd forint feletti összegben és ehhez továbbra...www.portfolio.hu
Úgy tűnik van pénz a haderőfejlesztés folytatására. Ez jó hír.
Az első közleményben 218 lynxről és 9 büffelről beszéltek. Nem utólag merült fel a műszaki mentő igénye.Lehet hogy az 9 műszaki mentő verzió lett volna eredetileg, de helyett jön 9 db Büffel, mert az egy potensebb műszaki mentő: bármit elvontat, nem csak a Lynxet.
Nem kell nagyon betojni: a 209 a minimum mennyiség. Mivel van rá egy gyárunk, így simán gyárthatunk még ha kell. Ha nagyon pang az üzem akkor fogunk is gazdaság politikai okokból...
@krisss majd megfejti neked az eltérés okát ha akarja.Az első közleményben 218 lynxről és 9 büffelről beszéltek. Nem utólag merült fel a műszaki mentő igénye.
Lynxek, török 4x4-ek, NASAMS és rakétái, +4 Gripen, lőszerek, mindenféle rakéta, drónok, stb.