Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Resistance Operating Concept / Ellenálló Műveletek Koncepció konferencia,
Budapest, 2021.11.17-19.
„Egy ország védelme nem kizárólag katonai feladat"...
Német delegáció látogatott Szentendrére
A német-magyar szárazföldi erők együttműködése keretében Magyarországra érkezett Ullrich Spannuth dandártábornok. A négynapos látogatás részeként a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, és a kíséretében érkező Bernd Prill ezredes, a páncélos fegyvernem és szakcsapatok szemlélője, az iskola igazgatója november 16-án a szentendrei Görgey Artúr laktanyában tett látogatást. A szentendrei látogatás célja az oktatás, a képzés és kiképzés rendszerének bemutatása, valamint szakmai egyeztetés, megbeszélés és tapasztalatcsere volt.
Tata zajlik, a szolnoki helikipterbázis szintén. Kecskeméten is voot fejlesztés.A régiek felújítása hogy halad?
Itt arra gondolsz, hogy eredetileg 3 volt de most már 5-nél tartunk?3 ból 5 imádomde komolyan!!!
Halló! Ez azt jelenti, hogy ha nem is mind lövész lesz, de akkor is bővülni fog a lövész zászlóaljak mennyisége.A régiek felújítása hogy halad?
amikor én utoljára dolgoztam a nyáron a témába akkor még aztmondták 3 lessz kiválasztva. majd 3 at ki is választottakItt arra gondolsz, hogy eredetileg 3 volt de most már 5-nél tartunk?
Halló! Ez azt jelenti, hogy ha nem is mind lövész lesz, de akkor is bővülni fog a lövész zászlóaljak mennyisége.
Ráadásul új helyszíneken, új alakulatokkal.
Ez pedig azt jelenti, hogy tényleg megcsinálják a valódi 3 dandáros rendszert. Pedig eddig nagyon arról volt szó, hogy csak kettő + különleges lesz.
De ez annyi zászlóaljat takart, amennyi laktanyát, vagy három helyre akartak 5 zászlóaljat telepíteni?amikor én utoljára dolgoztam a nyáron a témába akkor még aztmondták 3 lessz kiválasztva. majd 3 at ki is választottakezekszerint +2 őt is
vagy csak azokközül lett 3 kiválasztva amiken dolgoztam/dolgozhattam... és a másik 2 őn nem dolgozhattam....
is de ez be van jelentve már hogy hogy lessz. ami a tartalékos részt illleti.De ez annyi zászlóaljat takart, amennyi laktanyát, vagy három helyre akartak 5 zászlóaljat telepíteni?
De erősíts meg, hogy jól gondolom, hogy ezek esetében nem tartalékos zászlóaljakról duruzsolnak?!
5 új zászlóalj, 5 új laktanya van a cikkben.De ez annyi zászlóaljat takart, amennyi laktanyát, vagy három helyre akartak 5 zászlóaljat telepíteni?
Akkor nagyjabol valahogy ugy jon ki a matek hogy a Lynx azokat a zaszloaljakat valtja amik nem leteznek a Boxer 2.0 meg majd a BTR-eket valtja(majd kiderul milyen aranyban)?5 új zászlóalj, 5 új laktanya van a cikkben.
De meggyőztük őket, itt a fórumon, hogy kell a lövész.Itt arra gondolsz, hogy eredetileg 3 volt de most már 5-nél tartunk?
Halló! Ez azt jelenti, hogy ha nem is mind lövész lesz, de akkor is bővülni fog a lövész zászlóaljak mennyisége.
Ráadásul új helyszíneken, új alakulatokkal.
Ez pedig azt jelenti, hogy tényleg megcsinálják a valódi 3 dandáros rendszert. Pedig eddig nagyon arról volt szó, hogy csak kettő + különleges lesz.
Esetleg annyit elárulhatnál, hogy minden új alakulat lövész lesz vagy lesz dedikált tüzér vagy légvédelmi alakulat is?egyébként a kedvencem (nem írom le a települést csak azért sem.) amikor lent a határon a dohányzóba élyszakai szolgálat után kv cigi helles dobozok oözött hoztunk össze egy kispuska és légpuska lőteret a helyörségen bellül és egy harcjárműves kis gyakorlópályát desszantra kiélezve helyörségen bellül... ez nem nagy cucc de a körülményeket és a hangulatot tekintve a legjobb vólt.... teló email. kéznél vóltak a vélemények szakemberek... minden adott vólt![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..