<a title="Profile" href="http://htka.hu/forum/magyar-vonatkozasu-hirek-elemzesek/a-magyar-hadero-lehetseges-fejlesztesi-iranyai/page-23/" rel="nofollow">dudi</a>: Te jelenleg egy MSZP közeli média linkjét és cikkét másolgatod. Hát nem tudom volt 8 évük arra hogy csináljanak valamit, nem sikerült. OFF
Félre értés ne essen Én sem látom még az alagut végét a katonák fizetés rendezésével kapcsolatosan, de egy interjuban hallotam 2013 év végéig akar valamit Hende, számomra még nem került olyan ellentmondásba hogy ne higgyek neki, de ez is sok oldalú dolog lehet nem fognak adni neki pénzt rá.
Sajnálom Dudi igazad is van , Te pont ebben vagy benne , de Én még hiszek Hendének eddig Ő az elmúlt évek legjobbika és neki is tudnia kell hogy ha nektek nem add normális fizetést , juttatásokat akkor sok értelme nincs a High tech cuccoknak.
De azt is fogd fel vagy fogjátok fel adhatnak nektek 3x fizetést , ha AK-47 küldenek ki a harctérre , hamar vége az Országnak.
Tökéletes és ésszerű amit csinál Politikai szemmel, sporolnak rajtatok ameddig lehet , egy ideig halandzsáznak 1-2 évig fizetés emelésről stb... Aztán felemelik a fizut , húzzak az időt mivel jelenleg az egész Ország sz@rban van és nincs lové mindenre.