de igazából igazad is van Én se tudok többet , de áltatás ingyen van hiszek benne, és ezzel elméletileg nem ártok senkinek , nem teszek rosszat senkinek. ennyi.Akkor a 0,79 légyszíves add már hozzá azt a 1,2 milliárdot meg azt a 3 db helikoptert..... Nem nézitek a híreket a HTKA ? ? ? ?
Nem mindenkinek érthető modon történik és nem is fog , melyik hadvezér dobta nyilvánoságra készülödést ? ? ? ?
jaja 50 napos hadgyakorlat van minden mozgásképes alakulatnak , de de de jó magyarként ezt is lassan negatívumként fogjuk fel.![]()

A Fidesznek is éppolyan érdektelen a honvédelem ügye, mint a baloldalnak. Semmivel sem jobbak, ebben sem.
Most komolyan kb 20-30 év múlva arra kell számítson az ember hogy fél tucat Terminátor vagy Starwars robot töri rá az ajtót amit egy joystikkal irányítanak coloradóból? Az nyeri a háborút akinek több lesz a robotja? Mert akkor lássuk be Leo2 helyett robotgyárat építsünk. (Van 6 robotom a cégben hát eléggé kukák, nélkülem csak sípolnának.)hungarian.ruvr.ru/news/2014_05_11/Az-ENSZ-ben-megvitatjak-a-gyilkos-robotok-hasznalatat-4785/Wolfram, szerinted a többi APC-nek mennyivel vastagabb az alappáncélja a Strykerénél?
Csak azt tudom, amit már írtam is, hogy ma már elvárás a 7.62 AP elleni körkörös védettség (amit pl. mind a Patria, mind a Boxer teljesít pluszpáncél nélkül, a BTR nem, a Stryker se nagyon) és ez azért fontos a mi szempontunkból, mert, ha vennénk bármilyen APC-t, arra már vagy jutna utána kiegészítő páncél itthon, vagy nem (illetve, annyi valószínűleg jutna, amennyi a missziókhoz kell esetleg, vagyis pár kit, a többi meg maradna "csupaszon" az idők végezetéig)... Tehát nem árt, ha alapból tudja legalább a 7.62 AP elleni védettséget az, amit veszünk.A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..