Szerintem Magyarországon tanulni kellene az Orosz válságból, hogy a külföldi beszállítók helyett el kell kezdeni a függetlenedést. Teljesen nehéz függetlennek lenni, de azért amit lehet Magyarországon kellene előállítani Magyar mérnöki tudással... A gyalogsági fegyvereket és védő felszerelést lehetne gyártani. BMP-97 gépágyúval, tankelhárítóval,... felszerelt hazai változatát is el lehetne készíteni... (Kommondor mellett modernebb kinézetű terepjárót...)
Ideje lenne első körben a legalább 1 Mach hazai fejlesztésű hajtóművet előállítani.... (Iráni repülőgép fejlesztéseket lehetne venni....)
Személy szerint engem nagyon érdekel, hogy Magyarország Ukrajna, Szlovákia esetleg Románia ellen kaphatna-e egy baráti árú T-90, BMP-3, MI-28N, 9K22 Tunguska, Grad csomagot... kiegészítve MIG-35, IL-76 és Tu-160 BlackJack repülőgépekkel....
Ideje lenne első körben a legalább 1 Mach hazai fejlesztésű hajtóművet előállítani.... (Iráni repülőgép fejlesztéseket lehetne venni....)
Személy szerint engem nagyon érdekel, hogy Magyarország Ukrajna, Szlovákia esetleg Románia ellen kaphatna-e egy baráti árú T-90, BMP-3, MI-28N, 9K22 Tunguska, Grad csomagot... kiegészítve MIG-35, IL-76 és Tu-160 BlackJack repülőgépekkel....