kb ezt gondoltam én is magamba amit a végén írtál. (érdekes hogy egy tucat határszolgálat alatt amikor rossz időjárási viszonyok között rajtam vólt senkit nem zavart...) mindezt azért mert ő kapott cégest (én nem ahogy az állomány többsége sem) pedig esküsöm hogy amióta tartalékos vagyyok (a szerdzsós vásáróltt felszereléseim szétosztogattam tatán eljövetelem elött) semmi olyat nem hórdtam ami nem a cégtől való (amit adott a sereg. tehát semmit nem válltottam ki sajátra ami céges. csak olyat hordtam eddig sajátot amit nem adott a cég.) na most ez megfog változni... (még egy kicseszett málharendszert sem vettem ha tártáskát adtak azt vittem...) erre ez a .... beszólNo erre mit írjak. Képzeld el Don kanyarba a vezénylődet, hogy sorba fokozná le a katonákat, vagy tépné le a vitzéségi érme, vagy főbe lőné Őket, mert nem kincstári sállal tekerték be a fejüket, mert nem volt biztosított elég meleg ruha az állománynak, és ami volt azt sem az orosz télre tervezték.. Erre ezért azt mondom, hogy Bas[@&za meg..