OFF
Engem biztos nem tudnának...
Amúgy tényleg elég profin tolják nálunk az agymosást, de azért ennek is vannak határai. Pl. a nagyobb MH létszámhoz háborúval kell riogatni (mindjárt támadnak a pirézek!), de az meg ellent mond a békepártiságnak és a "kormány megvéd mindentől is" narratívának.
Pl. nem rég volt egy felmérésben még a fidesz szavazók kb. fele is a kormányt okolja a gazdasági problémákért és nem a csapból is folyó "EU szankciókat" - amit amúgy a kormány mindig megszavaz...az is igaz hogy egy felmérés szerint a kormányszavazók kb. fele úgy tudja hogy Orbánék sosem szavazzák meg őket - szóval meg itt az agymosás rendesen, de talán a teljes lakosság negyedére- harmadára hat igazán mélyen. Mindig el csodálkozom ki néz egyáltalán TV-t az internet világában, bár ez biztos valamilyen generációs dolog...
ON
Én elkötelezett jobboldaliként, max, dokumentum csatornákat nézek. Filmeket is ritkán. A propaganda hatásosságát ne magadból indítsd el. Az átlagemberből. Aki talán néz napi 1 híradót, az interneten pedig max., facebook az ami érdekli.
Amit a kormány eltolt, az belpol lenne, ezért nem írok semmit róla. De egyetértek, szerintem is benézett pár dolgot ebben az évben, ennyi.