??? Én hazudom el, hogy jön az új technika??? Max a kormányzat. Én soha nem írtam le, hogy mikor mi érkezik. A rendszerszintű legozás??? Ennek is én vagyok az oka??? Nos a kérdésre nem válaszoltál. Mi a különbség mondjuk a 2008-as összelegozott összfegyvernemi dandár és egy 2022-es ua dandár között harcértékben?? Gyakorlatilag nem sok. T-72 helyett Leo2A4. CG-k Gripen elvileg lézerbombával.. A CG. A Bren az AK helyett. viszont nincs ATGM sem a helikoptereken, sem önálló páncélvadász járműveken. Szóval abszolút nem értem a válaszodat...13 éve katona vagyok, lehet hogy kissé nagyobb rálátásom van a cégre.
Az objektivitásod hiány abból a demagóg megállapításból fakad, hogy csak simán elhazudod azt, hogy jön az új technika, arról nem a cég tehet, hogy európa képtelen rövid határidővel szállítani. A másik pedig, hogy azzal rendszerszintűvé tették a LEGO-zást, hogy Tatára került a nehéz technika egyik Hódmezőre mega másik fele. Ezzel lehet egyetérteni és nem egyet érteni de a tény ettől még tény marad: a cég strktúrája erre a LEGO-zásra lett beállítva koncepcióból!