Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Imádom ezt a faszit!Igaz lehet ? Mint a régi "szép" időkben....
Elismerte a minisztérium: furcsa parancsot kaptak a katonák az új vezérkari főnök kritikus vezetői értekezlete után
Váratlan és furcsa „kiképzésre” küldtek több katonát Böröndi Gábor vezérkari főnökként tartott első vezetői értekezlete után, méghozzá „szívatási” céllal, bosszúból – ez jutott el Vadai Ágneshez, a Demokratikus Koalíció politikusához. A hvg.hu is kérdezte a vezérkari főnököt és a tárcát is –...hvg.hu
Nem, egyből megoldja, mertIgen.
5 év múlva...
Dánok 2 év alatt kapnak 19 ATMOS-t és 3 év alatt 8 PULS rakétarendszert - utóbbi a lőszerszállítás (rakéták) miatt tart csak tovább, mert maga az indító faék egyszerű szerkezet.Igen.
5 év múlva...
Az egyik cikk az újságból a weboldalukra is felkerült: Hungary’s Modernisation PlansMegjelent a fenti újság, ebben a hónapban a magyar haderőfejlesztés az egyik fő téma náluk. (50 , 58-68 lap)
ebben a cikkben sok hülyeség van...Az egyik cikk az újságból a weboldalukra is felkerült: Hungary’s Modernisation Plans
Két másik cikket is kitettek még...Az egyik cikk az újságból a weboldalukra is felkerült: Hungary’s Modernisation Plans
Ez egy rossz vicc, ez a csako. Komolyan, egyre kinosabb nezni ezt a vergodest.Bobo már megint gyorsít...
Szalay-Bobrovniczky Kristóf: minden megváltozott, fegyverkezni kell
Fel kell gyorsítani a haderő fejlesztését, mert az ukrajnai háborúmfor.hu
Nem cáfolták , sokuk örömére tartottak egy csapatépítő tréninget!Furcsa cikk, de mondjuk Vadaira én is az mondom hogy hagyjuk már!
Tényleg mondott furcsákat a tábornok bácsi, de majd fél-egy év múlva térjünk vissza rá, hogy mire jutott a reformjaival.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez valami személyes bosszú volt.a pk sofőr bizalmi beo. örüljenek hogy ennyivel megúszták. (szerintem) Ha ennyire nem bírják tartani a pofájukat akkor bármelyik titkosszolgálati szervnek aranybányákká vállhatnának... Egy konfliktus esetén százak halálát okozhatná a pofázás... Az eggyik legjobb melojuk van... csak a főnököket kell furikázni akikkel jóba vannak és és kihalgatás kérelmezése nélkül beszélhetnek a pk-kal szinte bármiről...
Komolyan megsértődnek a katonák, ha gyakorlatra kell menni?Igaz lehet ? Mint a régi "szép" időkben....
Elismerte a minisztérium: furcsa parancsot kaptak a katonák az új vezérkari főnök kritikus vezetői értekezlete után
Váratlan és furcsa „kiképzésre” küldtek több katonát Böröndi Gábor vezérkari főnökként tartott első vezetői értekezlete után, méghozzá „szívatási” céllal, bosszúból – ez jutott el Vadai Ágneshez, a Demokratikus Koalíció politikusához. A hvg.hu is kérdezte a vezérkari főnököt és a tárcát is –...hvg.hu
Egy parancsnoki sofőr? Szeintem a dönő részük a fegyverét nem látta évek óta.Komolyan megsértődnek a katonák, ha gyakorlatra kell menni?
HA EZ AZ EGÉSZ IGAZ , NAGYON NEM ÉRTE EL A CÉLJÁT , MÉGISCSAK VHOGY KISZIVÁRGOTT! ( Ági ; hvg )Nekem van egy olyan érzésem, hogy ez valami személyes bosszú volt.
Ne feledjük, hogy Korommal együtt Böröndi milyen hirtelen lett eltávolítva.
Hangsúlyozom, hogy csak kombinálok, nem nehéz összerakni a 2 eseményt...
Tervező mérnökként nekem a múltkor a főnök azt mondta, hogy nézzek már drónokat, amikkel mi magunk meg tudjuk oldani a geodéziai részét a munkánknak. Törődtem szerinted azzal, hogy a geodézia egy külön szakma? Utánanéztem, kiírtam az árakat, a szükséges szoftverekkel együtt, aztán "jelentettem".Egy parancsnoki sofőr? Szeintem a dönő részük a fegyverét nem látta évek óta.
Nagyon fogok röhögni mikor ezt a dísz huszárt le cserélik hirtelen és az új rögtön szerződéseket írna alá a sok duma és sajtozás helyettEz egy rossz vicc, ez a csako. Komolyan, egyre kinosabb nezni ezt a vergodest.
Akkor ez már nagyon időszerű volt!Egy parancsnoki sofőr? Szeintem a dönő részük a fegyverét nem látta évek óta.
Nem is az a dolgok, ne őrülj már meg.Akkor ez már nagyon időszerű volt!
Tényleg nagy baj lehet a fejekben a Honvédségnél, ha egy gyakorlatra vezénylésről az a vélemény terjeng, hogy "szívatás".Igaz lehet ? Mint a régi "szép" időkben....
Nem is az a dolgok, ne őrülj már meg.
Tervező mérnökként nekem a múltkor a főnök azt mondta, hogy nézzek már drónokat, amikkel mi magunk meg tudjuk oldani a geodéziai részét a munkánknak. Törődtem szerinted azzal, hogy a geodézia egy külön szakma? Utánanéztem, kiírtam az árakat, a szükséges szoftverekkel együtt, aztán "jelentettem".