Oruljneki. /fantaziaba sokan a legkemenyebb szituba vagynak.../ mindig ellattam a feladatot amit rambiztak /a leheto legjobban./ mehettem volna ranger tanfolyamra usaba akkor meg kmz be is kaptam ajanlatot.../ talan pont azert mert nem voltam hulye es nem akartam megdogleni meg jatekbol se!!! Az hogy az ember nem akar a leggazosabb szituba kerulni meg nem jelenti azt hogy /szar ember lenne/ ha lehet valasztani szarhelyzet es kevesbe szar kozott /idiota hulyegyerek aki a nagyobb szart valasztja ez az igazsag./ na az ilyen emberek valok golyofogonak mert attol jo egy katona hogy elvegzi a rabizott feladatot es tulel. Aki elvegzi a rabizott feladatot de meghal az hos. Aki nem vegzi el a rabizott feladatot de meghal az is hos. Jajj de nagy problema hogy en nem szeretnek hos lenni. nem attol jo katona valaki hogy megpatkol ahozz nem kell kikepzes. A kikepzes azert van hogy tuleld azt lehet jol kikepezni aki tul akar elni es nem azt aki meg akar halni csak hogy vaganyabb legyen... Vagy hos
Ne akard már érdemnek beállítani azt,hogy visszautasítottál egy olyan tanfolyamot (Ranger)ami a saját szakmai színvonaladon óriásit dobott volna(ha meg azt hiszed,hogy nem akkor elképesztően nem vagy tudatában a saját szakmai szintednek)!Ez nem érdem hanem egy olyan húzás ami után egy rendes munkahelyről úgy rúgtak volna ki,hogy a lábad nem éri a földet mert sehová nem kell olyan ember aki nem akarja a saját tudását fejleszteni.