A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

T

Törölt tag

Guest
A célzott energia azt takarja varázsige nélkül, hogy ütköző töltet. Ki fog fogyni, hiszen nem teremtődik, amíg a Necronomiconból kántál az APS-ekre vonatkozó fejezetből a járműparancsnok.
Akkor számold össze, hogy mennyi idő és hány pct. eszköz fog rendelkezésre állni egy könnyű lövész szakaszban.
  • első lövésre, mert az újratöltés is időbe telik.
  • anélkül, hogy feléd fordulna a jármű
  • anélkül, hogy az első ABM lövedék el nem éri a fedezékedet.

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
31 370
137 266
113
Akkor számold össze, hogy mennyi idő és hány pct. eszköz fog rendelkezésre állni egy könnyű lövész szakaszban.
  • első lövésre, mert az újratöltés is időbe telik.
  • anélkül, hogy feléd fordulna a jármű
  • anélkül, hogy az első ABM lövedék el nem éri a fedezékedet.
És akkor 4/4-et mind meg fog fogni az APS? Háááát én azért azt már kurva nagy mázlinak tartanám.

• Tetszik
Reactions: Ocses and Pogány

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 595
113
A másodlagos rakéta az nem annyival az első mögött megy, hogy elkaphatja az APS repeszfelhője?
Oroszok szerint pont akkora a késleltetés,hogy a csali rakéta után a töltetest már ne kapja el a repeszfelhő.Gyakorlati éles bevetésről nem tudok,de a zsidók álitják,hogy az ő APSük meg tudja különböztetni a csalit az élestől.Hát,előbb-utóbb valahol majd bevetik,és kiderül.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 595
113
Aki itt van aktív állományban mind tud még olyat a saját fegyvernemére vonatkozólag ami nem leközölhető.
Na,ettől kapok én agyfrászt.CFE szerződésben még azt is le kell jelenteni,hogy naponta mennyit fingotok,de a magyar polgár elöl titkolni kell mindent.....

• Tetszik
Reactions: endre
T

Törölt tag

Guest
RPG32.Egy pillanat is elég neki,és átüti az RM APSt.
Hja meg akkor még ott az ERA is!
Nekem azért van egy elég komoly nagy összegű fogadásom, hogy a mi Lynx-eink csak azért lettek STANAG 5-ösnek rendelve, mert az oldalukra felkerül a szintén itt gyártandó DND ERA-ja.
Ugyebár ezek alkotják a PUMA külső kinetikus védelmét is.
Valahogy nekem eléggé sántít az, hogy a DND idetelepül, és semmit nem fogunk tőlük venni. Meg minek vennénk egy STANAG 6-ra képes IFV-t STANAG 5-ösnek.

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 595
113
nyilván majd valaki kivágatja magát pont most csak azért hogy megmondja neked a frankót nem? celeb nemár...
Mókuskám,ez nem ellenetek szóló kritika.Te parancsba kapod,hogy titkolóznod kell,néked nincs mérlegelési lehetőséged.Betartod a parancsot,és pont.Ez az ellen a rendszer ellen szól,ami a potenciális ellenség elöl nem titkol el semmit,mert szerződésben informálási kötelezetséget vállalt (de cserében kapott is),viszont a saját adófizető állampolgárja elől,aki fizeti,az elől igyekszik mindent eltitkolni.nohát ez igy egy kicsit abszurd

Negan

Well-Known Member
2019. november 30.
20 225
35 595
113
Nekem azért van egy elég komoly nagy összegű fogadásom, hogy a mi Lynx-eink csak azért lettek STANAG 5-ösnek rendelve, mert az oldalukra felkerül a szintén itt gyártandó DND ERA-ja.
Valahogy nekem eléggé sántít az, hogy a DND idetelepül, és semmit nem fogunk tőlük venni. Meg minek vennénk egy STANAG 6-ra képes IFV-t STANAG 5-ösnek.
Hát,az RPG32 ugyanazt a duál töltetet használja,mint az RPG29.Az pedig eddig elég sikeresen kilugatott nagyjábol mindent,ami az útjába került...

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
7 216
14 485
113
Úgy legyen! Amen!

U.i: De ha nem...

Hát,az RPG32 ugyanazt a duál töltetet használja,mint az RPG29.Az pedig eddig elég sikeresen kilugatott nagyjábol mindent,ami az útjába került...

A "kedvencemmel" (IDF Achzarit) volt "randija" valamelyiknek?

• Tetszik
Reactions: Pogány

geseft

Well-Known Member
2019. február 20.
465
1 552
93
Honnan is van ez az info, h stanag 5-ös lesz?