nem dezinformálok te az én hivatalos toborzóoldalamat olvasd el.Hogy te milyen hülyeségeket olvasol össze, az egy dolog, pár hete linkleltem US fejvadász-munkaképző oldal honlapját kb az utolsó centire leírta fegyveres erőknél elérhető járandóságokat...
2002 óta 140 000 külföldi állampolgár szerzett államplgárságot a hadseregben való szolgálattal, aminek elnyerése nem automatikus. Ez a szám annak ellenére ekkora hogy 2001-től napjainkig tartó konfliktus kömmyebbé teszi a "jogállást" ugyanis a háborús szolgálat könnyebb valamivel jogilag, mint a békeidős.
Szóval le kellene állni a vilgáhelzelyzete durunginfo oldalakkal,,,,![]()
Military Naturalization Statistics | USCIS
U.S. service members, veterans and their families may be eligible for certain immigration benefits in recognition of their important sacrifices. Specifically, veterans and current service members may be eligible to become U.S. citizens through naturalization under special provisions of the...www.uscis.gov
te a zöldkártyásokról beszélsz. (amihez kb én is ugyan ezt írtam)
a 2 részébe hosszaban meg a már USA állampolgárok helyzetéről írok. (akikre a toborzóirodák elsősorban koncentrálnak országon bellül)
Vagy te tényleg azt gondolod a legkapitalistább ország Kapitalizmust leginkább terjesztő szervezetében nem él a kapitalizmus

kapitalizmus röviden csinálsz valamit valakinek valaminek pénzt kapsz vagy (értéket) csináltatsz valamit (pénzt adsz vagy értéket.)
1. szabály és egyben utolsó semmi nincs ingyen.
ez olyan mint a kituntetés mindenki tudja hogy az a kituntetés ami mellé nem jár pénz vagy más juttatás az nem is valódi kituntetés. hanem csak osztogatott plecsni.