AMX-10 RC (Franciaország)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

tong djagbu

Well-Known Member
2019. november 9.
2 745
17 495
113

A „kerekes tankok” AMX-10RC átszállítása Ukrajnába: messze a haszontalan játékoktól​

Ha néhány hónapja még valószínűtlennek tűnt valamiféle nyugati típusú páncélozott járművek Ukrajnába történő átszállításának változata a különféle típusú páncélozott autóknál, akkor mostanra a kapuk szinte teljesen kitárultak. Az amerikaiak meghurcolták Bradleyeiket, a németek Mardereket ígértek, az egykor a békegalamb címet magáénak tudó Macron pedig bejelentette AMX-10RC kerekes harcjárművek szállítását, amelyeket gyakran kerekes tankoknak is neveznek .
AMX-10-RCR.jpg

Természetesen be lehet érni az ügyeletes mondatokkal, hogy a francia szállítások semmit nem változtatnak, és általában használhatatlanok. Ennek ellenére, hiába nem lehet radikálisan megváltoztatni a helyzetet a frontokon, ezek a kerekes járművek sok mindenre képesek, ezért nem szabad elhanyagolni őket, legalábbis a konkrét harcterületek tekintetében.
AMX-10.jpg

 

Aladeen

Well-Known Member
2021. július 17.
11 156
20 392
113