Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bocsánat! Nem figyeltem.van külön sport topik is
Én NYC-ot nem értem, meg Barca sem jött be annyira, mint amennyire körberajongják.Athén…?!?
Milánó…?!?!?
Hát jó, kinek mi.
Igen, London az egyik legmocskosabb város, a 2009es London szégyenkezett volna az 1996os Albánia mellett. A másik meglepően koszos hely USA, és én a gazdag és civilizált helyen voltam, New Englandben.Budapest tiszta városnak tűnik több görög és más mediterrán országhoz képest.
Vagy Londonhoz képest is, ahol nagyon kevés szemetes volt 2017-ben a bombamerényletektől való félelem miatt.
A problema az, amikor a forumozok mondjak meg ki az eltavolitando. Kesobb meg azt mondanak meg, ha ezt hagynak nekik, hogy kik a likvidalandok. Ezert nem ertettem egyet pld. KAMM-al, amikor szerinte nem szabad senkit sem cenzurazni. Igenis, van egy hatar, amin tul nem szabad engedni a forumozok vagyainak sem teret, mert ma meg csak mondjak, hogy mit csinalnanak, holnap meg mar csinalni fogjak....Az orosz ügynököt is ugyanúgy hatástalanítani kell. A kínait is. A románt is, stb
Angliában vannak szép helyek, gyönyörű parkok, kastélyok, tengerpartok. Ám a városok (kicsik és nagyok is), hát azok bizony szemetesek, koszosak és ápolatlanok. Lehet, hogy lent délen ez másként van, de itt keleten, meg északon tuti, hogy ez a valóság.Igen, London az egyik legmocskosabb város, a 2009es London szégyenkezett volna az 1996os Albánia mellett. A másik meglepően koszos hely USA, és én a gazdag és civilizált helyen voltam, New Englandben.
Iránban forradalom van, Kínából meg katonai hatalomátvételről jönnek hírek. Ehhez képest a hazai sajtó...
Amúgy ez az amit sose fogok megérteni. Igen, mindenki tisztában van vele, hogy az angol egy világnyelv. Én is bírom. De ettől miért kéne elfelejteni magyarul? Vagy miért lenne helyes, egy magyar kifejezés helyett az angolt használni?Nem tűnt még fel, hogy az angol a világnyelv? Lehet ennek a ténynek hátat fordítani vagy küzdeni ellene, csak nincs értelme.
Határeset. Van ami működik, de pl az egerek inkább csak nyugtalanok lettek. Ami mondjuk segített a levadászásukban
Kérdezném, hogy esetleg van valakinek ilyen kártevőriasztóval tapasztalata?! Megéri?! Vagy átverés?! Előre is köszi!
Hát nekem eger ellen kellene! Kertes házban lakunk így a téli időszakban elkerülhetetlen hogy a garázsba meg szerszámosba ne fészkeljék be magukat! Az lenne a jó, ha valóban távol tartaná őket! Köszi a választ!Határeset. Van ami működik, de pl az egerek inkább csak nyugtalanok lettek. Ami mondjuk segített a levadászásukban
Amúgy a hangsúly azon van, hogy nekem ez a tapasztalatom egy bizonyos típussal. Lehet, hogy amit te néztél ki valóban távol tartja.Hát nekem eger ellen kellene! Kertes házban lakunk így a téli időszakban elkerülhetetlen hogy a garázsba meg szerszámosba ne fészkeljék be magukat! Az lenne a jó, ha valóban távol tartaná őket! Köszi a választ!
Hát én konkrétan ezt néztem ki van ennél drágább is meg olcsóbb is! Ez 7000 Ft és 3 db-os a készlet! Nem értek hozzá és olvastam ilyen-olyan hozzászólásokat is!Amúgy a hangsúly azon van, hogy nekem ez a tapasztalatom egy bizonyos típussal. Lehet, hogy amit te néztél ki valóban távol tartja.
Illetve a mi helyzetünk (az egerek már beköltöztek a helyszínre, amikor vettük) más mint a távoltartás.
Egér ellen az egércsapda is jó megoldás. Nekünk volt ilyen harapós féle meg ketreces is, mind működött.Hát én konkrétan ezt néztem ki van ennél drágább is meg olcsóbb is! Ez 7000 Ft és 3 db-os a készlet! Nem értek hozzá és olvastam ilyen-olyan hozzászólásokat is!
Dió + virágcserép. (Szerezz baglyot, kicsit hangos, de megéri.)Egér ellen az egércsapda is jó megoldás. Nekünk volt ilyen harapós féle meg ketreces is, mind működött.