A legalját úgy értettem, hogy én csak fogok egy fotót és azt lemásolom egy adott módon.
Semmi más nem történt. De már erre is képtelen lenne szerintem az 'MI'-nek csúfolt dolog.
Mert nem érti, hogy mi az árnyék, mi a valódi él és színekkel mit csinál.
És nem tudja emlékével összerakni, hogy mi az, amire a valóságban én láttam , ezért a 3D formáját is ismerem.
De akkor ez a grafikusi munka alja.
Mert pl. ezzel a módszerrel F-16 körvonalat is rajzolok, ez ott van most a csatorna bannerjéban.
De F-16 wireframe kép nem lesz, mert ahhoz 3D modell kell, amire rá kell húzni.
Egy 2D rajzolóprogram meg ilyet sem fog csinálni. Ilyet ember sem tud kézzel.
Tehát 3D-s grafika terén egy ilyen izé esélytelen és 3D modellt leírás alapján végképp nem tud.
Labdába nem rúg.
Ez generic, művészinek ható, de valójában szinte teljesen paraméterezetlen rajzokat tud csinálni, de csakis meglevő mintából.
Azt is elég gyengén és rosszul követve az utasításokat. Sokszor teljesen figyelmen kívül hagyva. Amikor még kard sincs a képen, meg ember sem, aminek fognia kéne.
Száz szónak is egy a vége.
A legelső próbálkozási irányom az volt, hogy az F-29 Realiator nyitó képét kb. csináljuk meg F-15-tel.
Én első körben ezért csak egy F-15-öt akartam rajzoltatni vele. Az sem sikerült...
Aztán jött a többi.
Én azt érezném eredménynek, ha kb. beírom, hogy mi a típus és kb. ezt hozza ki, amt lent látsz.
Mert ez az, amit egy ember tud. De ennek közelében nincs ez az izé. Csak ismert és nagyon limitált sémákat gyúr össze minden értelem nélkül.
Így lett pl. a lovag egy egy végtelenül rugalmas, aszimmetrikus fémpáncélú izé, anatómiailag szar, arctalan ember.
Én első körben azt akartam, hogy legyen egy random rajz legalább az adott eszközről meg egy háttér és max. összerakom a kettőt együtt.
De ez reménytelen addig, amit teljesen értelem nélküli ez az izé.
És akkor ugye a grafikust kérhetem, hogy rajzoljon már rá rakétát, az éppen indítsa, legyen-e rajta utángető lángcsóva, stb. Ezeket ez az izé képtelen értelmezni.
Tehát még arra sem igaz, amire állították, hogy segíti a grafikus dolgát. Nem nagyon.
Meglevő template módosítása meg szerintem meg egy grafikusnak is. Csak ő PONTOSAN olyanra csinálja, amire ő akarja / kérik.
Egész jó kis beszélgetés lett azért belőle.