A következő linkel nem mertem összeszemetelni a Kantin Magyarország topicot.
Humornak meg elég gyenge
Eltettem könyvjelzőbe, amíg mondjuk bátorra nem iszom magam a posztolásához.
Na, ma, apám 79-dik születésnapján jóféle, Rezi napsütötte lejtőin termett, emlékezetes eseményen a házigazdától kapott, zweigelt bort bontottunk.
Ettől lettem elég bátor és meggondolatlan, hogy - elismerve, hogy rákattintottam és el is olvastam - végül ma linkeljem a boon.hu cikket...
De hogy megkíméljetek titeket a felesleges kattintástól, ezért bemásolom a szöveg azon részét, amivel kapcsolatban valami eszembe jutott.
Az érdekes az általam
vastagon kiemelt részben lesz.
Íme:
"...
Erika az ország gazdasági helyzetével kezdte.
– Egyre több vállalkozás indul be Magyarországon, ezen a téren fellendülés várható – szögezte le. – Egyre több gyermek születik, viszont a magyar emberek egészségi állapotát csak közepesnek mondanám. Sokan nem figyelnek az egészségükre.
A jóslást Erika saját véleményével is kiegészíti: „Sajnos az ország vezetői nem figyelnek oda eléggé a szegény emberekre. Jobban kellene rajtuk segíteni, mert főleg ők kerülnek egészségügyileg nehéz helyzetbe...”
Aztán:
"...Országunk biztonsága azonban nem garantált, jósolta Erika.
– Én féltem Magyarországot, mert a kártyák szerint veszélyben van. Közel vannak hozzánk a befogadott emberek (a menekültekre gondol – a szerk.), de sajnos vannak közöttük olyan terroristák, akiket keresnek, és Magyarországon bújtak meg. Történni fog valami – jelenti ki sokat sejtetően. – Sajnos lesz valamilyen merénylet, méghozzá a fővárosban.
Hozzáteszi: szilveszterkor is félt, hogy Magyarországon történik majd valamilyen robbantásos merénylet, de szerencsére ilyen nem volt..."
Meg:
"... Azt viszont látom, hogy az idei tél nagyon hideg lesz, sok hóval. Sajnálom azokat az embereket, akiknek nincs mivel fűteniük, mert megfagynak. Rengeteg az éhező ember is – sóhajtja..."
Hogy is mondta az indián varázsló a hegytetőn?
- Rohadt nagy hideg lesz a télen!
- ?
- Az indiánok a völgyben már három hete vágják a fát!
De most jön a lényeg!
"...Következik a belpolitika. A jósnő azt olvassa ki a lapokból, hogy nem a Fidesz fogja megnyerni a következő választásokat. „Ez száz százalék!” – erősíti meg. Bár a választás csak 2018-ban lesz, de szerinte a kártyák a távolabbi jövőt is megmutatják. Sőt azt is, hogy a baloldali pártok viszont nem fognak össze. Az azonban nem derül ki, hogy végül ki nyeri a választásokat. Ezt a titkot nem fedik fel a kártyalapok..."
Szóval ezt a választás után - ha addig Alzheimer nem üt kupán - számon kérjük a T. jövőbelátótól!
Ugye, hogy ezek után már nem is kell rákattintani a linkre?
http://www.boon.hu/a-kartyak-nem-hazudnak-eddig-minden-bejott-amit-megjosoltam/3331031