És a "környezeted" az merre van?
Én szerencsés vagyok, mert baráti áron veszek ki lakást (így is 100k felett van), de piaci alapon legalább 30-40%-kal többe kerülne az, ahol most lakom. 4 év alatt 50%-is nőtt a lakáskiadás. A volt munkatársam a Kondorosi útnál levő 60 nm alatti két szobás lakását garázs nélkül asszem 2 nap alatt adta ki 180k+rezsiért 1 éve. Na, ott olyan lakást 2015-ben 110-ért kínáltak...
2016 óta vezetem kiadásaimat Ft-ra pontosan.Ezt úgy értsed, hogy kb. egy csomag rágó áráig bezárólag. Azóta az egy napra eső fajlagos kaja kiadásom kb. 20%-kal lett magasabb. És nem azért, mert többet eszek...
Ebben a SZÉP kártya nincs benne. Azt idén az új cégnél valamiért még nem volt cafeteria. Más okból hétköznap is magamra főzök a barátnővel. Félelmetesen olcsó így a történet még a legolcsóbb önkiszolgáló étteremhez képest is.
Molni saját magadat cáfolod.
Szerinted miért drágulnak ennyire a lakásárak? Azért mert nem tudják az emberek kifizetni vagy mert ekkora rá a kereslet?
Egyébként nyugi, le fognak azok most menni. Nuku turista.
2016 óta, vagyis 4 év alatt 20%-ot nőtt a kajaköltség. Megkérdezhetem a fizud hány %-al nőtt?
A rezsi kiadás nőtt annyival, mint a fizud?