Beta. Véletlenül mobilról beleolvastam a kommentjeidbe ...
Olyan baromságokat beszélsz államigazgatás, reformok és minden egyéb tekintetében, hogy nem csodálom a hónapokkal ezelőtti ignore-t rád. A Magyar Hang ír le ilyen baromságokat, meg a Nyugati Fény és a HVs Stumpf.
Olvasni is fárasztó azt a sok sületlenséget, hozzá nem értést, dékás lopakodó faszságot ami a csapból is folyik.
Magántulajdonelvétel bameg ... Igény lenne rá, de ilyet egy kormány se csinált, még a 2010 előtti se, nem hogy az utáni!
Az oktatás olyan szinten van tönkretéve (ne keverd össze a pedadékák állandó picsogásával a tényeket!), hogy még a digitális oktatást is levezényelték egy hét alatt.
Az egészségügy meg egyértelműen rendben van, főleg ahhoz képest ami kiskedvenceid alatt volt. Március óta állják a sarat úgy, hogy tőletek mást sem olvastam, mint a minden szar, amit beszereztek miért ennyi, miért így, majd annak az ellentetjét. A kínai menüs lyukrafutás, meg a Németh testvérek baromságairól a hülye ellenzék is interpellált a parlamentben. Mintha a bajai hupikék törpikés videót vitték volna anno az országgyűlés elé. Full FAKE NEWS vagytok. Ahol ellenzéki vezetés van, NA OTT tényleg eltűnik minden megtakarítás, hitelfelvételre gyúrnak, és amit csak tudnak kiszerveznek. Miskolc, Eger, Érd, VI. VII. VIII. IX. kerület a csúcs, de a hülye vénaszályék és a II.-III. kerületi észkombájnok is élen járnak ha baromságról van szó. Vágó, Draskovics és más bukott politikusok és celebek mindenhol. Újpesttől Miskolcig. Reménytelenség amit hátrahagynak majd öt év alatt, és üres kassza.
Se párhoz közeli, se párttag nem vagyok, mégis tudok boldogulni, mert bár sok minden változik, finomodik, megszűnik, állandóság van és nem vagyok szarrá adóztatva.
A Fidesz nem volt kormányon 2002-2010 előtt. Mészáros bevétele 2009ben már éves szinten 40 milliárd közeli volt. Mindezt 2003-2009 között. Ebben az időszakban NEM VOLT ORBÁN! A közoktatás lezüllesztése: HILLER és MAGYAR alatt történt. Pont. Jössz itt saját fideszes kölykökkel, miközben Feri fia egyedül érettségizett le? Azóta kemény karriert futott be. Ennyit a családi szálakról. Ha már a Momentumot, az LMPt és a többi kuplerájt ebbe nem is hozom be és a vezetőség családtagjait ...
2018ban 2/3os leépítés volt az államigazgatásban. A Fideszesek közül sokan repültek, és érdekes módon a karrieristák, kommunisták, liberálisok maradtak. Tudom, láttam. Nem politikai alapon ment. Erre a szintű leépítésre korábban nem került sor. Hogy most sajnos vagy sem? Tök mindegy. Meglépték, emelték a béreket. Rájuk fért. De láttam azokat az ismerősöket akik a eü beszerzéseken dolgoztak a vírus alatt, hogy 5re bent volt, és volt, hogy az időeltolódás miatt hazament, majd vissza amikor a kupleráj a legnagyobb volt és nem volt semmi. Szóval megkövetelik tőlük a melót, eddig is 1 ember 2-3 ember munkáját csinálta, főleg nyáron, de meg is fizetik őket, miközben bár pannon volt a pina, a kiskedvenceid alatt éhen lehetett halni az államigazgatásban a munkabérből.
Maradjunk annyiban, hogy a Fidesz úgy lop, hogy közben működik az ország, és még béremelésekre is futja. Ellenben kiskedvenceid alatt, amikor a szart is lehúzták rólad havonta több sávos baromságokkal.
Az SZFE kapcsán is tévúton jársz. Fideszes kuratórium ..., meg .... Változás a libsi vezetésben, elvették a játékukat, mint a MANYUP esetében. Semmi állami irányítást nem akarnak, csak a jogaikkal élve változtattak pár dolgon, mert ők a fenntartók, főleg annak fényében, hogy százmilliók hiányoztak az SZFE pénzeiből, amit pedig kifizettek se tudtak jópáran elszámolni, ezért is menekültek el, ezért a balhé, semmi másért nem ripacskodnak már hónapok óta!
Amit az ÁSZról irsz is totális hozzá nem értésről tanúskodik. A minisztériumokat is ugyanúgy szopatja az ÁSZ, mint a pártokat. Csak erről nem ír a baráti sajtótok. Nem kicsit, nagyon. Ahogy az önkormányzatokat is. Folyamatosan. Mindent, ahol közpénz van. Elszámolni vele pedig a kriptobányászat miatt leégett dékás iroda okán a DK és a totálisan elvetemülten tolvaj Lyobbik nem tudott, de voltak komoly problémák az MSZP és más pártok körül is. Pl. a 2018as kampányban a Momentum ment nagyot a haveri kifizetésekkel, dátumozásokkal, de ezt most hagyjuk!