A Fidesz egy Néppárt. Felszívott több réteget, de a tagságban alig vannak már kommunisták. A legtöbb komcsi az MSZP-DK kettősben van. Más kérdés a szavazbázis. Volt tanárom kurva nagy munkásőr volt, párttag, stb., de látva a kontrasztot 2002-2010 és a mostani között, már csak a gyerekei-unokái miatt simán Fidesz szavazó lett - fenntartásokkal -, mert ő is látja nincs más.
Az SZFE-bohócok lófaszért tüntetnek. Amikor jött a váltás, a tanárok és a régi banda felállt, felhergelték a szerencsétlen ripacsokat, és bulikára hívták őket. Semmi más oka nem volt, csak amiért pl. Cserdiben is öngyilkos lett a polgármester: százmilliós tételekkel, kamu tanulmányokkal, leosztott manikkal NEM TUDNAK ELSZÁMOLNI. Ezért bulika van, mert gerincük azóta nincs, hogy öngyilkosok legyenek, mint a Bogdán, amióta beléptek még évekkel ezelőtt az MSZMPbe, MSZPbe, SZDSZbe. Semmi más nem zajlik, mint időhúzás, hátha lecseng az átvilágítás, és megússzák, mint az öt évet - hogyhogynem pont annyi az elévülés - Berlinben töltött, teljesen szétesett Demszky. Ők nem tudnak kimenni oda, mert kint senkik lennének, így marad a hazai hiszti. Ez tart karácsonyig. Utána hazamennek a gyerekek, lesz jogerős bírósági határozat, és percek alatt ki fogják a kuplerájt üríteni az illetékesek. Lecseng okt. 23. után ez a szar, de addig is címoldal a libsevik szemétben, mindenki más meg röhög rajtuk.
Pl. amikor tiltakozott a Szent István gimi tanárikarának egy része, az is élt pár óráig. Azért is volt kibaszottul röhejes az egész, mert Horn Gábortól Magyarig mind, mind oda járt, sőt, Főkretén neje még ott is tanított. Kijött a lista, kik írták azt is alá, és ki volt az aláírók között? Mucuska b+! Az a mucuska aki a románoknak kémkedhetett, csak ugye 2006ban a szadeszos férgek miatt eltussolták, és próbálták ráhúzni a Fideszre az egészet. Látva ami most zajlik, és amit aláírt, annyira volt a pina Fidesz közeli, mint Te ...
Sima román-ukrán-francia titkosszolgálati akció zajlik a mostani kormány megbuktatásáért. A Momentum full francia kreálmány, szdsz közeli arcok franciák manija által megtámogatva. Az SZFE baromsághoz Soroson kívül vsz a románoknak lehet köze, pl. emiatt a hölgyemény miatt is, Ferék pl. 2014ben majdnem megszűntek, erre Janukovics bukása után hirtelen pénz állt a kasszához. Hogy most már akkor is Bitcoin bányászatból, mint ami miatt a régi "székházuk" is leégett, vagy sima ukrán mani, ez nem az én dolgom, de hogy nem Ferike házivagyonából finanszírozták a pártot, az tuti. Ruszki hírszerzők dolgoztak a magyar elhárításban, átvilágítottak, figyelték a pártokat, gyűjtöttek infót, az is elhalt, pontosabban elhúzódik. Ficsor Ádám nevű senki volt akkor a "góré", papíron. Ő kötöttek össze a hálózatokat az akkori miniszterelnökkel. Egy béna kacsa, egy báb, miközben Laborczék meg halászták az infót. Undorító az egész. Köze nincs ahhoz a történetnek, amit te is leírsz, miszerint:
"Ha valaki úgy érzi, jogellenesen korlátozták a tanszabadságát, az hagy tüntessen miatta. Szerintem, ha a többi modellváltáson átesett egyetemen is úgy kezdte volna a kuratórium, hogy elvonja a rektor és a szenátus összes jogkörét, akkor azok az egyetemi vezetők is emlegetnék az autonómia megsértését." Ez a baromság jött elő az SZFEn, pedig sima maniról, hatalomról és végveszélyről van szó, mert igen, érezhetően leépítik az idegen érdekeket és a devianciát támogató rétegeket, a pártkasszát hizlaló szirszarokat (MANYUP és társai is milyen faxa szociszadesz kifizetőhely volt éveken át KÖTELEZŐ JELLEGGEL!). Most pedig a kultúrában próbálnak rendet tenni, a régi faxokat elhajtani a picsába. Mekkora hiszti volt a tankönyvek kapcsán is! Pedig mindenki elfelejtette, hogy ott is Kuncze nővére volt a góré. stb. stb.
Vagy lássatok bele a lényegbe, emlékezzetek a régi dolgokra. Egy mai fiatalnak pl. Mucuska szart se jelent, nyoma alig van, pedig kurva nagy botrány volt anno. Feri 2006os azonosító nélküli embereinek ámokfutása szintén a feledésbe merülne, ha nem emlékeznénk rá sokan, ahogy az is, hogy akkoriban és 2002 előtt is a Fidesz és a MIÉP lazán előrántottak egy-egy utcai rendezvényre 100k embert, amiért elő is kapták október 23-án a gumibotot Feri rendőrei, hogy erről kurva gyorsan szokjanak le. Mára csak a békemeneteken jön össze ennyi, mint akkor pillanatok alatt kiment az utcára. Akkoriban ez volt a szoci duma: "Ne vigyük ki az utcára a politikát!". Mi van most? Mást se csinálnak, csak kiviszik. Pontosan azért, mert tudják, hogy SOSE fogják őket szarrá verni a rendőrök, ezért egyre durvábbak a performanszok, egy durvább módon provokálnak, jogszabályokat csak a saját igazuk alapján értékelik (mint pl. Jákob a parlamentben Kövér kapcsán, miközben évek óta úgy dumál, mintha a kocsmában lenne ...).
Én nem felejtem el, hogy elvették a családomtól a boltot, az erdőt, a földet, mit ártottak a mostani ellenzékiek és családtagjaik szellemi elődjei ennek az országnak. Nem felejtem, hogy mennyire kurva nehéz volt 2006 után megélni, és azt se, hogy kik miatt. Pont ezért leszarok minden olyan hülyeséget, ami generált, mint ez az SZFE baromság, ellenben megvetem és nem felejtem el azokat az embereket, akik ennek az országnak direkt ártottak.