T
Törölt tag 4082
Guest
Semmi. Nagyon szeretem őket. Okos, hűséges állatok, akik a nevelést és a törődést meghálálják. Akikkel bajom van az a magyarhoni átlagkutyás. De nem csak nekem, a felelős állattartók nagy többségének is.elmondod mi a fasz bajod van a kutyakkal?
Petárdát vagy tüzijátékot? És nem, te vagy a hibás, előre szólok, idén is lesz szilveszter és lesznek petárdázó idióták. De ha valami csoda folytán nem lennének, a tüzijáték nem tiltott. Szóval durrogás biztos lesz. Innentől: A te kutyád, te felelősséged.amikor szilveszterkor a kreten szomszed a petardat az ablakod alatt duragatja vagy epp behajigalja az udvarodba is akor is a kutya a bunos?
Elnézést elvtársak, ez már az ítélet....a "vadasznak" semmi joga nem volt hogy fegyvert fogjon mas embere, sem arra hogy lovoldozon.
Virtuálisan szót lehagytad. És igen. Anno wegara a kommunikátor még állatorvosi rendelő ellen is felhergelte a népeket, mert... Beszéld meg velük mennyire remek fenyegető levelek tucatjait kapni hónapokon keresztül.Meglincseli a kutyás társadalom?
Ezt amúgy nem egészen értem mégis hogy. Ja de értem, kutya sokszáz méterre, mire odaérnek a tetemet már eltűntették, és hmm. De az is könnyedén lehet, hogy csak kutyus gobdolt egyet, és a szabad néphez sorolta magát. És tényleg nem lőtték le.Anno kutyás ismerősnek is lőtte le vadász a kutyáját a budai hegyekben, Bp. határán belül, nappal, amikor az erdőben sétáltatta. A vadász letagadta, a tetem nem került elő (a vadász csomagtartójában volt nyilván), csak vérnyomok voltak, amit a Pilisi Parkerdő a vadaknak kiszórt piros kukoricaszemeknek nyilvánított (lol).
És mond, nem látod hol a hiba?Igaz, valóban csak pórázzal szabad kutyát sétáltatni az erdőben, ő szinte sosem adott rá pórázt, mert elég jól fegyelmezett és okos kutya volt
Igen, ezt hívják virtuális lincselésnek, és mivel ilyen esetekben általában valaki megszerez nevet címet, onnantól megy a zaklatása.A kutyás facebook-csoportokban persze megy az ilyen eseteknél egyes hozzászólóktól a "gyilkos vadásznak" mindenféle kínhalált kívánó hozzászólások tömege
Mit is keresett ott póráz nélkül?kóbor kutyának hitte, vadat hajtott stb.
A bíróság a vadászt felmentette, de ez már nem jutott el a kis érzékeny lelkecskédig.Francia sátras turista csaj drága kutyáját, amivel bejárták már a fél világot az Alföldön lőtte le valami türhő kinézetre alkesz kb. 65 éves vadász, aztán a Dunába dobta a tetemet, lejjebb kifogták stb.
Ja biztos csak is ez lehet. Nyilván EGYIK kutyás se hagyja ott soha a kutyaszart. EGYIK orvos se dolgozik hálapénzért stb...minden orvos csak hálapénzért dolgozik, minden kutyás szétszórja a kutyaszart, minden ügyvéd tolvaj, minden migráns megerőszakolja őket, egyyenként, de csak miután sorba levágta a fejüket - újra meg újra. Biztos tudják hogy így van, hiszen a kedvenc közösségük megírja!