Ebben igazad van, de az nem csak a figyelemhiányból következik, hanem a szocializációjuk része is. A család hangos, nincsenek tekintettel sem a szomszédokra, sem a gyerekeikre. Ehhez jön még az a probléma, ami most már több generációs náluk, hogy nem látják a szülőket dolgozni, nincs "rendje" a napnak, nincs reggel felkelek, mosdás, fogmosás, munka (iskola), délután haza, tanulás (esetleg). Az van, hogy a szülők szarnak a gyerekre, van és kész, azok meg egész nap "valamerre" vannak, bandáznak, bekerülnek a stricik és kábszer ereskedők világába már fiatalon, aztán ez a modell amit követnek. Bandinak mercije van -> Bandi gazdag (faszt) -> Én is olyan akarok lennimint Bandi -> Bandi herbált terít, meg van négy lány akiket futtat (meg néha a szart is kiveri belőlük), Bandi gyúr egész nap, jó az alakja (faszt, felfújt egybenyakú) -> nekem is kell pár bige, meg én is teríteni akarom a herbált -> én is gazdag leszek. Ennyi a terv. Amit meg a srác is elmondott: baromi nehéz bármit is elérni, mert a szülők sem akarják azt a modellt követni, az egész környezet visszahúzza őket.