T
Törölt tag
Guest
A rohadék, és gondolom azon is felháborodott, hogy te ostoroztattad volna. Csak jelezném, a gyakornoknak nem csak illik, hanem törvényileg kötelező fizetni. De hát igen, ha még mindig abban élünk, hogy úgyis jön más, és mi ennyit vagyunk hajlandók fizetni, akkor valóban munkaerőhiány van.Gyakornoknak jelentkezett egy egyetemista, testvéremen át bukkant fel, hogy gyakornok pozit keres a diplomához... bemutatkozás után azt kérdezte mennyit tudok fizetni neki
Tegnap hallgattam egy előadást, a picipuha előrejelzése szerint 200 ezer + álláshely lesz csak Mo-n a kövi 10 évben betöltettlenül.Mondjuk az IT egy rendkivul szeles skala, de pontosan azert iranyado is, mert mar mindenhol jelen van: valahol olvastam, hogy 20-30 ezer embert tudna felszivni az IT Magyarorszagon holnap, azonnali kezdessel - ebben biztosan van rengeteg top mgmt is, amihez valoban kell 10-15 ev gyakorlat, jo helyen, egyertelmu.
Ezzel az a bajom, hogy székesfővárosunk 12. Kerületében kerestünk szeptember végén 1100 ftos nettó órabérért munkást ideiglenesre wgy sürgős melóhoz, és nem hogy minden gépünkre lett ember, hanem még a már leszerelt töltőgépet is vissza tudtuk szerelni, annyian jelentkeztek. Szóval nehezen hiszem, ilyenkor mindig van valami a háttérben, amit nem teregetnek ki, pl.: 4 órára jelentve a többi zsebbe, vagy hasonló.En nem tudom, de pont a mult heten irta valaki, hogy 400-500 ezer korul keres szakacsot es nem talal. Masik ismeros kb fel eve irta, hogy 300 ezerert nem talaltak benzinkutast...