Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na igen, Ferenc Ferdinándnak nagyon sok hülyesége volt. Sajnálatos módon, mégis ő lett a trónörökös.A trónörökösnek az volt a terve, hogy kiegyezik a román királlyal és a magyarok helyett velük hoz létre egy osztrák-román monarchiát, román társuralkodóval.
Jó, de a másik oldala, hogy a valóságban semmi extrémet nem követelt cserébe a Monarchia. Állítom, hogy egy ilyen szituban, még a HMS Victorya is útnak indulna, ha ezeket a feltételeket visszautasítaná a brit trónörökös gyilkosa.Nem volt kár érte, csak az, hogy a háború rá hivatkozva indult meg. Nem érdemelte meg. Még egy postakocsi rablást sem lett volna szabad a nevében elkövetni!
Bem apó? A 19. század Ernesto Guevarája, akinek ellentétben Che-vel még annyi gerince se volt, hogy lelövesse magát az eszméért, amit képviselt. Kossuth szintén zenész.Bem apóval az élen! Kossuth meg egy szélhámos kalandor
Hát, azt nem tudom, hogy a jövőbe látott-e, az viszont biztos, hogy igaza lett.Jövőbe látó képessége volt, így előre látta, hogy mi fog kinőni napjainkra az abban az időkben gyökeret eresztő liberális eszmékből!
Legkedvesebb royalista kollégám;Na igen, Ferenc Ferdinándnak nagyon sok hülyesége volt. Sajnálatos módon, mégis ő lett a trónörökös.
Bokinak igaza van a szláv szimbólumokkal kapcsolatban, mellén az egyik a perun color/fern flower a másik a kolovrat, a karján meg a szláv valkűr szimbólum.@boki .. a szláv szimbólumos dolog egy marhaság, a faszi egy náci (szerintem is) ,ne mosdassuk a szerecsent,még jó hogy nem azt írtad a svasztika miatt hogy biztos buddhista és azért van rajta mint ősi szimbólum .. ugyan már,ha elítéljük őket az egyik oldalon akkor ítéljük el őket a másik oldalon is,mert igy a korrekt.
+ @bokiBokinak igaza van a szláv szimbólumokkal kapcsolatban, mellén az egyik a perun color/fern flower a másik a kolovrat, a karján meg a szláv valkűr szimbólum.
A vállán nem látszódott.+ @boki
Elmentek ti...
Így már egyértelmű még Nektek is?
Vagy most az jön, hogy photoshop?
![]()
The Time An MMA Fighter With Nazi Tattoos Was Allowed To Compete At An Event In Russia, And Then Got Battered
Russian fighter Mikhail Turkanov was allowed to compete despite his tattoos.www.sportbible.com
Mert rögtön azzal jöttök, hogy fasság amit írok, csak mert történetesen én tettem be a hírt.A vállán nem látszódott.
De te szerencsétlen miért röhögted ki amit írtam? Tán az a 3 ami látszódik nem szláv szimbólum?
oké és a vállán mi van egy fél kolovrat ? elégé svasztikaszerű ..Bokinak igaza van a szláv szimbólumokkal kapcsolatban, mellén az egyik a perun color/fern flower a másik a kolovrat, a karján meg a szláv valkűr szimbólum.
Igen azt az eredeti beillesztett twitter üzenetben nem láttam rajta.oké és a vállán mi van egy fél kolovrat ? elégé svasztikaszerű ..
Mert rögtön azzal jöttök, hogy fasság amit írok, csak mert történetesen én tettem be a hírt.
Nekem az első volt, hogy rágugliztam, hogy mizu a pasival.
he?Te voltál az aki gondolatolvasó is egyben vagy az valamelyik másik kollégád volt?
nem érdekes,nincs jelentősége,én is tévedtem már meg fogok is biztosanIgen azt az eredeti beillesztett twitter üzenetben nem láttam rajta.
Beraksz egy a témába nem illő posztott és próbálod az ukránokat mosdatni, a közösséget manipulálni. Nincs összefüggés és nem lehet összehasonlítani az ukrán (állami)banderista ideológia és egy a propaganda célokra berakott posztot, ahol egy orosz sportolón ősi szláv és egyéb szimbólum látható.Oroszoknál nincs az állami politikában náci ideológia, nincs a nácik dicsőítése, nácikról elnevezett utcák, fáklyás felvonulások, neonáci katonai alakulatok....stb.+ @boki
Elmentek ti...
Így már egyértelmű még Nektek is?
Vagy most az jön, hogy photoshop?
![]()
The Time An MMA Fighter With Nazi Tattoos Was Allowed To Compete At An Event In Russia, And Then Got Battered
Russian fighter Mikhail Turkanov was allowed to compete despite his tattoos.www.sportbible.com
Hú barátom.... egy sima 'Bocs, benéztem. Tényleg náci a csávó' is megtette volna.Beraksz egy a témába nem illő posztott és próbálod az ukránokat mosdatni, a közösséget manipulálni. Nincs összefüggés és nem lehet összehasonlítani az ukrán (állami)banderista ideológia és egy a propaganda célokra berakott posztot, ahol egy orosz sportolón ősi szláv és egyéb szimbólum látható.Oroszoknál nincs az állami politikában náci ideológia, nincs a nácik dicsőítése, nácikról elnevezett utcák, fáklyás felvonulások, neonáci katonai alakulatok....stb.
@Sniper 2014-2015-ben voltak nagyon jó írások, amelyek részletesen foglalkoztak az ősi szláv szimbólumokkal .
Meg is barnult azon az éjjelen...Úgyis csak megbarnult volna pár év múlva.
Nem valami korszerű mostanság....igen, minden a jó választáson múlik
nekem rájuk esett a választásom:
![]()
Moszkvai őrkutya – Wikipédia
hu.wikipedia.org
Kell vennem egy kan kuvaszt tavasszal...Én azért marha szomorú lennék ilyen kutyával, tudom hogy sokan büszkék egy ilyen "teljesítményre", de nekem erről mindig az volt a véleményem, hogy az már meg van baszva, ha valakit beengedett, az esetleg agyonütötte az idős szüleimet, majd mikor megyek haza/látogatóba hozzájuk, akkor látom hogy ott van a falra rászorulva az elkövető.
Egy jó kutya nem eszik fel a földről semmit idegentől, nem megy a kerítéshez 2m-nél közelebb, hogy ne tudják úgy leszúrni/agyoncsapni egy vascsővel, és ha bejön valaki, akkor nem MAJD ha elkövette amit el akart nem engedi el, hanem többször megharapja, az se baj ha kicsit beleráz közben a fejével.
Na ilyenből kell kettő.
UFF.
Az egyik terelő kutya, a másik meg a nyájat őrzi...juhász vagy más néven pásztor kutya (puli, mudi, pumi, sinka) és van a nyájőrző: a kuvasz és a komondor.
Nem tudom. Túrázásaim alatt sok önjelölt hülyével találkoztam. Kavicsos területen túcipő. Csúszós, vizes, sáros területen vászoncipő. 2000 m magasságban metsző szélben egy szál póló. Amúgy ilyeneket lehet látni az Alpokban, Tátrában, Kárpátokban. Tehát a hülyeség univerzális.https://www.turistamagazin.hu/hir/kihult-fiatal-turazot-mentettek-a-borzsonybol
Nem tudom, mi a gázabb, hogy valaki elindul ilyen felkészültséggel túrázni, vagy a kommentelő, aki szerint az egész tulajdonképpen az oktatás hibája, mert erkölcstant tanítanak, ahelyett, h ilyenre készítenének fel - értsd télen hó van, meg 5kor már sötét.
Veiszer Alinda. Az oktatásegészségügy a hibás, mert nem tanították, h nem a katasztrófavédelmet kell hívni, hanem Traktoros Józsit, akit lenéz, mert nem jár eleget színházba.Nem tudom. Túrázásaim alatt sok önjelölt hülyével találkoztam. Kavicsos területen túcipő. Csúszós, vizes, sáros területen vászoncipő. 2000 m magasságban metsző szélben egy szál póló. Amúgy ilyeneket lehet látni az Alpokban, Tátrában, Kárpátokban. Tehát a hülyeség univerzális.
De, a csúcsot nálam az a belvárosi újságíró tyúk tartja, aki talán két évvel ezelőtt egy éjszaka többedmagával nekiindult Gödöllő fele és rövidíteni akarta az utat. Kis városi miniautóval esős időben bement egy erdei útra, természetesen elakadt. Hívogatta az autómentőket, valamiért azt gondolta, hogy térítésmentesen az éjszaka közepén azonnal ugranak. Nem vállalták a nemes feladatot. Hívta a katasztrófa elhárítást is, de azok is beintettek neki, mert az erdei úton való sárban elakadás nem minősül életveszélynek. Így ott éjszakáztak. Mondjuk okosan tették. Ismeretlen területen éjszaka kódorogni nem a legjobb ötlet. Reggel bement a legközelebbi településre és nagy nehezen kerített valakit, aki MTZ-vel kihúzta. Természetesen itt is kiverte a palávert, mert ingyen senki nem akart neki kimenni a sáros erdei útra.
Utána egy cikkben leírta, hogy milyen áldatlan állapotok uralkodnak Magyarországon és őt mekkora kár érte emiatt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..