M
molnibalage
Guest
Az egyertelmu usa imadatodra utaltam es arra hogy szerinted a nyugati kultura a legfejlettebb es legelhetobb es minden mas a kozelebe sem erhet.
Aztan jottek a feleseleges es indokolatlan, raadasul agyatlanul vivott haboruk. A gender es emberjogi faszsagok, a 2008as penzugyi valsag es annak felrekezelese, az eu az oroszok es mindenki basztatasa, aki nem hajlando alattvalokent viselkedni stb.
Én lennék az USA fan, aki folyamatosan röhög rajtuk és mondja, hogy mekkora barmok, hogy:
- Minek létezik F-35B megnyomorítva a másik kettőt?
- A well deck nélküli LHD-k...?
- Az elbaszott LCS osztályuk?
- A Zumwalt, amit akkor kellett volna elkaszálni, amikor a tervezett két testvérosztályt is felszámolták?
- Az A-10 flottával való balfaszkodás, 5 éve hol kivonják őket pár éven belül nyilatkozattól eljutnak a "még 20 éves" benyögésig?
- A B-52 flotta újrahajtóművezése, ha 30 éve meg lett volna, akkor mára kb. aranybány lenne, de most is hülyeségekere szórják a pénzr ehelyett...?
- Azok a megjegyzéseim, amikor folyamatosan megjegyezem, hogy a hh-t lehozó vezetői garnitúra forog a sírjában tökletlen utódaikon?
- A balfasz külpolitikájuk emlegetése?
Kb. 50-szer írtam le, hogy rohadtul nem bírom az USA-t n+1 téren. Persze aki nem ért egyet azzal minden, aki őket nem csípi, akkor az csakis USA fan lehet. A Rákosi féle, aki nincs velünk, az ellenünk van mentalitás megint.