T
Törölt tag
Guest
Bevallom ebből egy szót sem értek, hogy ki üt kit és miért. De az ilyen trashtől megyek a falnak. A videománia oldalnak akkor feliratkozója voltam, amikor kb. senki sem ismerte. Aztán ismert lett. Jött a trash. Leiratkoztam.
Nem trash. Cancer.
Rengeteg fiatal youtube-ost tett tönkre, akik miatta nem mertek másfél évig tartalmakat gyártani, hiszen az első pár videó garantáltan kínos lesz, mire megszokja a szereplést és megtalálja azt amivel ténylegesen ki tud törni, de a Leafy félék pont ezekre utaztak a bevételért, több milliós troll seregeikkel akik az áldozataikat betámadták.
Ekkoriban volt fő téma a sajtóban az "online bullying", pont miatta.
Ennek ellentéte volt iDubbbz, aki vállalta magát, ha a rajongói küldtek neki egy 30 centis műf***t akkor azt kib**zta az asztal közepére jót röhögve rajta tudva, hogy egy büdös fillért nem fog a videóért kapni és nem érdekelte, hogy tizenéves trollok leb*zizzák érte, ugyanakkor tudott emberi módon is viselkedni, főleg az elesettek szemben akiket a fentiek üldöztek, megmutatva nekik, hogy ha bíznak magukban akkor az ilyenek nem tudnak ártani nekik.
Videómániát én is néztem anno, ma magyar youtube-ról csak Radics Petit és Retroshock-ot követem.