Micsoda meglepetés: Putin a hibás.szóval nézelődtem.
Szánalom.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Micsoda meglepetés: Putin a hibás.szóval nézelődtem.
Bevallom egy szót sem értek a cikk narratívájából. Azt sem látom, hogy nagyon beleszálltak volna. Bár lehet, hogy csak rossz oldalakat olvasok vagy keveset, mert megvan a saját tudásom és véleményem is a témában. Konkrétan azt látom, hogy mindenki felállva tapsol...Büszke is lehetsz magadra... tegyél még egy herepárt a vonóhorgodra is, hogy teljes legyen a bunkó összkép....
Gyanús volt nekem ez a döbbenetesen erős kampány a kölyökj ellen, szóval nézelődtem. A szokásos ruszki propaganda pedig meg is jelent igen hamar. Parancsolj, egy vidám cikk, hogy ruszki propaganda miért szállt bele a kölyökbe - tapsvihar a követőknek! Van itt minden, de szerencsére hamar rászálltak a ruszki propaganda gépezet lejáratására, szóval azért tessék informálódni, mielőtt a fuck Greta baromságba beugrasz.
A szokásos orosz szarkavarás és rombolás.
Why is the Pro-Kremlin Media Afraid of Greta?
https://euvsdisinfo.eu/why-is-the-pro-kremlin-media-afraid-of-greta/
Egyetlen emberből nem extrapolálnék a végtelenbe, de hogy ez a belpolitikájuk része is, azért az valahol fájó és indikatív.Ilyen amikor egy egész nép tele van komplexusokkal,a románok dettó...
Büszke is lehetsz magadra... tegyél még egy herepárt a vonóhorgodra is, hogy teljes legyen a bunkó összkép....
Gyanús volt nekem ez a döbbenetesen erős kampány a kölyökj ellen, szóval nézelődtem. A szokásos ruszki propaganda pedig meg is jelent igen hamar. Parancsolj, egy vidám cikk, hogy ruszki propaganda miért szállt bele a kölyökbe - tapsvihar a követőknek! Van itt minden, de szerencsére hamar rászálltak a ruszki propaganda gépezet lejáratására, szóval azért tessék informálódni, mielőtt a fuck Greta baromságba beugrasz.
A szokásos orosz szarkavarás és rombolás.
Why is the Pro-Kremlin Media Afraid of Greta?
https://euvsdisinfo.eu/why-is-the-pro-kremlin-media-afraid-of-greta/
Hatalmas difi van aközött, hogy ő más igényeit elégíti ki vagy aközött, hogy valaki saját használatra vesz batár autót péniszméricskélésre. Mert, ha sok ember úgy döntene, hogy nem repül, akkor angelsoul gyorsan állás nélkül maradna. Ezzel szemben az autóbuzi mindentől függetlenül tolja az autózást. Ezt látjuk ma.Mackócska,hány tonna kerót is égetsz el naponta az utas szállítóddal?
Csak mert nem ragasztottad ki a rapcsi tamkjára a matricát,vagy minden fizetési cheque-d mellé,még te is meg f@ckolod minden gázadáskor.
Vagy tévedek?
Nagyon megtérül. Más szint.Én is sokáig ugyanezt gondoltam, mert mindig lakásban éltem, de aztán kényszerből el kellett költöznöm egy családi házba és megtértem. Az a picivel több befektetett munka sokszorosan megtérül.
Hatalmas difi van aközött, hogy ő más igényeit elégíti ki vagy aközött, hogy valaki saját használatra vesz batár autót péniszméricskélésre. Mert, ha sok ember úgy döntene, hogy nem repül, akkor angelsoul gyorsan állás nélkül maradna. Ezzel szemben az autóbuzi mindentől függetlenül tolja az autózást. Ezt látjuk ma.
Egy 80-100%-ra tömött airliner utaskm-re eső fajlagos fogyasztása egy autó szintje alatt van. Az, hogy a nagy magasságon CO2 vagy más eregetés az mennyivel károsabb, bevallom nem tudom. De pusztán a szénhidrogén felhasználás szempontjából a repülőgép annyira nem rossz.
Itt látsz értékeket.
https://en.wikipedia.org/wiki/Fuel_economy_in_aircraft#Example_values
https://science.howstuffworks.com/transport/flight/modern/question192.htm
Az elején.
https://theicct.org/sites/default/f...atlantic_Fuel_Efficiency_Ranking_20180912.pdf
Szép dolog a kertes ház, de itt Budapest környékén én az agglomerációs szopacsot egyelőre semmi pénzért nem vállalnám be. Tömegközlekedés gyakorlatilag nincs, szolgáltatás helyben alig, reggel dugó, este dugó, és egy valag pénz üzemanyagra, a ház rezsijéről nem is szólva..
A nem vészes az hozzávetőlegesen mint jelent? Én azért pislogtam a sógornő 50 ezres vízszámláin. Fűtésről megint csak horror sztorikat hallottam, de jó szigeteléssel és normális kazánnal lehet elviselhető.
De ez egy dolog, a be és kijárás amihez úgy igazából nincs kedvem. Rengeteg idő.
Én ezt úgy oldom meg hogy én vagyok a leghangosabb bunkó a tömbben. Így nem zavar a többi.
Maximum újgazdag kertvárosi részeken, falun sehol nem találkoztam ilyennel.
Egyetlen emberből nem extrapolálnék a végtelenbe, de hogy ez a belpolitikájuk része is, azért az valahol fájó és indikatív.
Óbudai kis bérelt lakásomban tavaly 8 hónapon át fúrtak faragtak 2 szinttel lentebb, kibaszott idegesítő az volt, hogy reggel 8-kor kezdték a fúrást, ütemezetten arra keltem még szombaton is, senki nem szólt nekik amúgy. Ha hétvégén mondjuk 11 fele kezdték volna akkor engem nem zavart volna. Ja és komplett házátalakítás volt ahogy láttam.Ha mar vannak itt varosi lakas tapasztalattal rendelkezok, azt had kerdezzem meg hogy mukodik egy varosi lakasnal egy felujitas? 4 szintes szokasos sorhaz elso emeleti lakas. Mostanaban orokoltuk es ki akarjuk adni. A felujitasban sem vagyok teljesen biztos hogy erdemes - e ha lelakjak. Viszont eleg lepusztult allapotban van, linoleum, szonyegpadlo, negyven eves tapeta, aluminium villanyvezetekek, gusztustalan konyha+furdoszoba. Szoval ha nekiallok az kb 2 milio, nyilaszarok nelkul, bar utobbiak lehet maradnak mert jol zarodnak.
Szoval ha nekiallok szetverni akkor lelonek-e erte? Meg mivel elso emelet es erkely igy a kacatokat, xar butorokat nem akarom korbe lecipelni a lepcson, szoval hogy mukodik ez egy ilyen kozegben?
Ha csak úgy szó nélkül nekiállsz zajongani, dörömbölni, akkor biztos lesz anyázás és így meg is érdemled. Ha előtte körbelátogatod a szomszédokat, megismerkedsz velük és előre elnézést kérve bejelented mire készülsz, esetleg rákérdezel hogy kit mikor zavarnál kevésbé, akkor valószínűleg a többségük megértőbb lesz. Főleg ha megemlíted nekik, hogy jelenlegi állapotában kiadni csak barlanglakóknak vagy Indiából bevándoroltaknak tudod, azt meg gondolom ők se nagyon kívánják.Ha mar vannak itt varosi lakas tapasztalattal rendelkezok, azt had kerdezzem meg hogy mukodik egy varosi lakasnal egy felujitas? 4 szintes szokasos sorhaz elso emeleti lakas. Mostanaban orokoltuk es ki akarjuk adni. A felujitasban sem vagyok teljesen biztos hogy erdemes - e ha lelakjak. Viszont eleg lepusztult allapotban van, linoleum, szonyegpadlo, negyven eves tapeta, aluminium villanyvezetekek, gusztustalan konyha+furdoszoba. Szoval ha nekiallok az kb 2 milio, nyilaszarok nelkul, bar utobbiak lehet maradnak mert jol zarodnak.
Szoval ha nekiallok szetverni akkor lelonek-e erte? Meg mivel elso emelet es erkely igy a kacatokat, xar butorokat nem akarom korbe lecipelni a lepcson, szoval hogy mukodik ez egy ilyen kozegben?
Ahol én lakom egy 2000-es évek közepén épült lakópark/társasház, hívd ahogy akarod.Ha csak úgy szó nélkül nekiállsz zajongani, dörömbölni, akkor biztos lesz anyázás és így meg is érdemled. Ha előtte körbelátogatod a szomszédokat, megismerkedsz velük és előre elnézést kérve bejelented mire készülsz, esetleg rákérdezel hogy kit mikor zavarnál kevésbé, akkor valószínűleg a többségük megértőbb lesz. Főleg ha megemlíted nekik, hogy jelenlegi állapotában kiadni csak barlanglakóknak vagy Indiából bevándoroltaknak tudod, azt meg gondolom ők se nagyon kívánják.
Rakas nyugdijas el ott, alig elnek mar, egy gyerekes csalad van csak az egesz 12-13 lakasban. Maceras tortenet lesz ez, plane hogy meg en se tudom hogyan mikor tudok alkalmankent megfutni oda... Mindenesetre ez az indiai bevandorlos dolog szerintem jo szoveg lesz.Ha csak úgy szó nélkül nekiállsz zajongani, dörömbölni, akkor biztos lesz anyázás és így meg is érdemled. Ha előtte körbelátogatod a szomszédokat, megismerkedsz velük és előre elnézést kérve bejelented mire készülsz, esetleg rákérdezel hogy kit mikor zavarnál kevésbé, akkor valószínűleg a többségük megértőbb lesz. Főleg ha megemlíted nekik, hogy jelenlegi állapotában kiadni csak barlanglakóknak vagy Indiából bevándoroltaknak tudod, azt meg gondolom ők se nagyon kívánják.
Nem szoktak az erkélyről dobálni semmit sem (kivétel a karácsonyfát ). Amit úgy le tudsz dobni, hogy ne kockáztasd az alattad lakók erkélyét, azt le is tudod vinni. Ha nem, akkor szedd szét darabokra, aztán lehet cipekedni. A lépcsőzés pár hónap után már fel sem tűnik a panellakoknak. Ilyesmivel nem lehet nekik érvelni.Ha mar vannak itt varosi lakas tapasztalattal rendelkezok, azt had kerdezzem meg hogy mukodik egy varosi lakasnal egy felujitas? 4 szintes szokasos sorhaz elso emeleti lakas. Mostanaban orokoltuk es ki akarjuk adni. A felujitasban sem vagyok teljesen biztos hogy erdemes - e ha lelakjak. Viszont eleg lepusztult allapotban van, linoleum, szonyegpadlo, negyven eves tapeta, aluminium villanyvezetekek, gusztustalan konyha+furdoszoba. Szoval ha nekiallok az kb 2 milio, nyilaszarok nelkul, bar utobbiak lehet maradnak mert jol zarodnak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..