Na akkor mint környékbeli én is hozzászólok. Egyrészt az igaz, hogy tényleg több méter vastagon raktak a fák alá földréteget, de szerintem is egy kicsit lehetett volna zöldebbre alkotni a teret kevesebb térkővel meg füvesítéssel (meg hogy az elmúlt hónapokban mégis mi tartott ennyi ideig a munkában azt se tudom mert kb semmi nem történt). Herendi szobrot meg látok eleget Veszprémben, stílusában elüt a tér egészétől. Na meg a parkosított területekkel az a nagy baj, hogy a csövesek szinte azonnal oda is akarnak költözni és nem éppen a legkellemesebb a fekáliák meg szemét között keringve átmenni rajta. (a'la Erzsébet tér vagy a Deák azon része)
Azzal viszont abszolút nem értek egyet, hogy fel kéne számolni a mélygarázsos helyek arányában a felszínieket, mert így is egy komplett kínszenvedés (avagy angolosan pain in the ass) az egész környék. Vörösmarty körzetében parkolás esélytelen (amúgy azt is minek kellett feltúrni?), nem sokkal mellette ott van a Széchenyi tér-Lánchíd kombó és a legközelebbi lehetőség a Nádor utca meg az Erzsébet tér. Alapból a Nádor utca végében nem lehet parkolni de ott van a Merkantil-OTP duó is (akinek a kérése volt a mélygarázs tudtommal) a Pénzügyminisztérium mellett és ha még megépül hozzá a hotel akkor végképp kelleni fognak oda a parkolóhelyek. Napközben a Nádoron tényleg esélytelen a parkolás mert csurig szokott lenni az OTP/leányai-minisztériumok-egyebek dolgozói által így ott tényleg minden egyes helyre szükség lenne. (hajnalban érdemes kimenni és jé szinte üres az egész utca mert akkor tényleg csak az ott lakók parkolnak az utcán csak hát ez villamos hasonlattal élve a mélyvölgy)
Abból viszont elegem van, hogy lassan a komplett Belvárosból hotel lesz és mindenhol az épül, mert a turisták majdnem fontosabbak lesznek mint maguk az itt lakók. Sokszor van az, hogy nyugodtan beszélhetek magyarul, mivel egy árva lélek nem fogja megérteni mit mondok. A turistabuszokat meg nem is említem...
A Camponánál jó 19 hónapja építi a Strabag egy, azaz egy darab munkagéppel és havonta 10-15 Moszkva térről összeszedett arccal a körforgalmat. Még mindig nincs teljesen kész. Na ezért ennyi idő a semmi.