M
molnibalage
Guest
Bevallom egy szót sem értek a cikk narratívájából. Azt sem látom, hogy nagyon beleszálltak volna. Bár lehet, hogy csak rossz oldalakat olvasok vagy keveset, mert megvan a saját tudásom és véleményem is a témában. Konkrétan azt látom, hogy mindenki felállva tapsol...Büszke is lehetsz magadra... tegyél még egy herepárt a vonóhorgodra is, hogy teljes legyen a bunkó összkép....
Gyanús volt nekem ez a döbbenetesen erős kampány a kölyökj ellen, szóval nézelődtem. A szokásos ruszki propaganda pedig meg is jelent igen hamar. Parancsolj, egy vidám cikk, hogy ruszki propaganda miért szállt bele a kölyökbe - tapsvihar a követőknek! Van itt minden, de szerencsére hamar rászálltak a ruszki propaganda gépezet lejáratására, szóval azért tessék informálódni, mielőtt a fuck Greta baromságba beugrasz.
A szokásos orosz szarkavarás és rombolás.
Why is the Pro-Kremlin Media Afraid of Greta?
https://euvsdisinfo.eu/why-is-the-pro-kremlin-media-afraid-of-greta/
... a nagy büdös semminek.
Miközben a valódi okokró és megoldásokról szó nincs. Az átlagember nem tudatos, nem hajlandó életmódot váltani sőt, nulla természettudományos tudással, konteókkal stabilan megtámogatva még ki is jelenti, hogy kami, nem hiszi el, stb. Az autózás menő, faszán környezetvédő lesz 2 tonnás villanyautókkal járni stb. Itt tartunk ma. Hogy az USA elnöke is ilyen narratívát képes tolni. Akkor mit várunk az átlag gyök2 polgártól...?
Közben mi lenne sokkoló?
Ha kiállna kis Gréta és közölné, hogy basszátok meg, 40+ éve ismert a technológia, amivel korlátlan és olcsó áram lenne előállítható. Nézzétek meg Svédországot és Franciaországot. Na, kérem, annak lenne értelme. Annak a toporzékolásnak, amit előad ad én szememben semmi értelme.
Mindeközben ilyen balfasz írások jelenhetnek meg teljes nyugalommal. Ennyi erővel ezotériával is megpróbálhatnánk megoldani a problémát. Kb. annyi értelme van annak, amit ez a balfasz mond.
https://g7.hu/kozelet/20190927/ener...bol-semmi-ertelme-nincs-atomeromuvet-epiteni/