Off

On
Egybites!Tudom, hogy a ti kétbites gondolkodásotokba nem fér bele,

On
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Egybites!Tudom, hogy a ti kétbites gondolkodásotokba nem fér bele,
Tudod, az RTl és a közmédia+TV2 között az a különbség, hogy az egyik tudósít mindkét oldal szemétségeiről, míg a másik csak az ellenzéket ekézi, a kormányt meg sem próbálja.![]()
Off
Egybites!
On
Úgy tudtam, hogy valaki le fogja csapni.Szóval elismered?
Nem vitaindítok, csak ugye ezt már párszor leírtam a kormánypropival kapcsolatban, hogy eléggé egybites.
(úgyhogy komolyannevedd)![]()
Úgy tudtam, hogy valaki le fogja csapni.![]()
![]()
Kurultájra nem jönnek?Péntek-Szombat-Vasárnap.
Tata. "Patara"- fesztivál.
Akit érdekel a technika: leo4, Gidrán, stb az kukkolhat.
Belépő lesz, mennyi passzolom.
Nem tudok róla.Kurultájra nem jönnek?
Az asszonynak is ezt mondod?Jó, de hidd el, hogy jobb, ha én csinálom, mintha valaki más![]()
Ernst Schäfer az Ahnenerbe kötelékében vezetett Tibetbe expedíciót '38-ban. Shambalát/Agarthát keresték, mivel Haushofer szerint is Tibetben van az egyik lejárat a "belső Föld" felé, ahova az árják visszavonultak. Tibetieket pedig valóban találtak a szovjetek Berlin elfoglalásakor, az un."zöldkesztyűsök"-et, akik állítólag kollektív öngyilkosságot követtek el.Ha eddig nem voltál vele tisztában, de voltak a német SS tibeti szerzetesek![]()
Igen az tény , hogy nácik expedíciót vezettek 38-ban és 39-ben Tibetbe de az ukrán "szaktekintély" szerint a német SS tibeti szerzetesei "tevékenykedtek" UkrajnábanAz asszonynak is ezt mondod?(bocs a bunkóságért)
Ernst Schäfer az Ahnenerbe kötelékében vezetett Tibetbe expedíciót '38-ban. Shambalát/Agarthát keresték, mivel Haushofer szerint is Tibetben van az egyik lejárat a "belső Föld" felé, ahova az árják visszavonultak. Tibetieket pedig valóban találtak a szovjetek Berlin elfoglalásakor, az un."zöldkesztyűsök"-et, akik állítólag kollektív öngyilkosságot követtek el.
n+1 témába vágó angol FB csoportban, fórumokban. Vagy tedd be YT videók alá.Egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam egyet és némi munkával lefordítottam a Checkmate cikkemet angolra. Viszont az igazi kérdés innentől jön, ugyanis ha már készen van érdemes lenne valamerre megosztogatni is. Nincsen tippetek merre lenne érdemes?
El kell szomorítsalak, a katolikus egyház is kőkemény biznisz (volt már akkor is).
Az egyház vagyona és jövedelmei nem a semmiből lettek és ab ovo léteznek, és nem a hívek önkéntes adakozásából lett akkora a vagyon, amekkora lett. Nem, nem kell felsorolnod, mennyi jót cselekedett a katolikus egyház ezekért cserébe.
De valahogy már a kora újkori állapotok is messze voltak a krisztusi szegénységtől; nem véletlenül voltak folyamatosan belső megújulást óhajtó mozgalmak.
Mert elraboltak közülük egy párat, akiket túszul tartottak a szerbek. A parancsnokuk meg azt hitte, hogy a szerbekkel lehet európai módon egyezkedni. Aztán már késő volt.Katonák és parancsokat teljesítenek. Ott ha jól tudom megtiltották nekik a beavatkozást.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..