Beszélgető

Péntek-Szombat-Vasárnap.
Tata. "Patara"- fesztivál.
Akit érdekel a technika: leo4, Gidrán, stb az kukkolhat.
Belépő lesz, mennyi passzolom.

• Imádom
Reactions: Kim Philby
Jó, de hidd el, hogy jobb, ha én csinálom, mintha valaki más :)
Az asszonynak is ezt mondod? :eek: (bocs a bunkóságért)
Ha eddig nem voltál vele tisztában, de voltak a német SS tibeti szerzetesek:):)
Ernst Schäfer az Ahnenerbe kötelékében vezetett Tibetbe expedíciót '38-ban. Shambalát/Agarthát keresték, mivel Haushofer szerint is Tibetben van az egyik lejárat a "belső Föld" felé, ahova az árják visszavonultak. Tibetieket pedig valóban találtak a szovjetek Berlin elfoglalásakor, az un."zöldkesztyűsök"-et, akik állítólag kollektív öngyilkosságot követtek el.

• Hűha
Reactions: enzo
Az asszonynak is ezt mondod? :eek: (bocs a bunkóságért)

Ernst Schäfer az Ahnenerbe kötelékében vezetett Tibetbe expedíciót '38-ban. Shambalát/Agarthát keresték, mivel Haushofer szerint is Tibetben van az egyik lejárat a "belső Föld" felé, ahova az árják visszavonultak. Tibetieket pedig valóban találtak a szovjetek Berlin elfoglalásakor, az un."zöldkesztyűsök"-et, akik állítólag kollektív öngyilkosságot követtek el.
Igen az tény , hogy nácik expedíciót vezettek 38-ban és 39-ben Tibetbe de az ukrán "szaktekintély" szerint a német SS tibeti szerzetesei "tevékenykedtek" Ukrajnában:-).

• Tetszik
Egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam egyet és némi munkával lefordítottam a Checkmate cikkemet angolra. Viszont az igazi kérdés innentől jön, ugyanis ha már készen van érdemes lenne valamerre megosztogatni is. Nincsen tippetek merre lenne érdemes?

• Tetszik
Reactions: fip7
Egy hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam egyet és némi munkával lefordítottam a Checkmate cikkemet angolra. Viszont az igazi kérdés innentől jön, ugyanis ha már készen van érdemes lenne valamerre megosztogatni is. Nincsen tippetek merre lenne érdemes?
n+1 témába vágó angol FB csoportban, fórumokban. Vagy tedd be YT videók alá.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Ha valaki el tud menni, jó lenne! Azután mesélhetne itt nekünk! :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
El kell szomorítsalak, a katolikus egyház is kőkemény biznisz (volt már akkor is).
Az egyház vagyona és jövedelmei nem a semmiből lettek és ab ovo léteznek, és nem a hívek önkéntes adakozásából lett akkora a vagyon, amekkora lett. Nem, nem kell felsorolnod, mennyi jót cselekedett a katolikus egyház ezekért cserébe.
De valahogy már a kora újkori állapotok is messze voltak a krisztusi szegénységtől; nem véletlenül voltak folyamatosan belső megújulást óhajtó mozgalmak.

Viszont az az 500 év a magyarság sikertörténete volt, a következő 500 meg konstans szopás.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Katonák és parancsokat teljesítenek. Ott ha jól tudom megtiltották nekik a beavatkozást.
Mert elraboltak közülük egy párat, akiket túszul tartottak a szerbek. A parancsnokuk meg azt hitte, hogy a szerbekkel lehet európai módon egyezkedni. Aztán már késő volt.