Isteni csoda ide vagy oda, ez egyszersmind rendkívül baljós is...
Nekem a hideg futkosott a hátamon amikor ezt a hírt elolvastam. Korábban ugye írtam már erről, többször is:
Malachiás ír prófétáról itt olvashattok bővebben, Armagh püspöke volt!
(Érdemes észrevenni, hogy a város neve, mintha az "armageddon" szó kezdeménye lenne egyúttal, hát érdekes...)
https://konteo.blogrepublik.eu/2012/12/03/szent-malakias-profeciai/
Szent Malakiás, az írországi Armagh püspökének sokat citált jövendölése szerint XVI. Benedek, azaz a 265. pápa regnálása után már csak egy szentatya fog Szent Péter trónjára ülni.
m.mult-kor.hu
en.wikipedia.org
en.wikipedia.org
Röck Gyula sok évtizedes fejtegetését is érdemes elolvasni a témában (Szent Malachiás jóslata alcím):
Röck Gyula emellett hivatkozik Nostradamus jövendölésére is, aki szerint:
"Akkor lesz vége a világnak, mikor Husvét Márk napjára, Pünkösd Szent Antal napjára és Úrnap Szent János napjára esik."
Ez ugye azért roppant érdekes, mert 2038-ban lesz ilyen következőnek, mellesleg ez a lehető legkésőbbi dátum csillagászatilag, amikorra Húsvét, lévén mozgó ünnepről van szó, még egyáltalán eshet.
hu.wikipedia.org
..
Erdő Péter pedig pápává választása esetén, ekkor még minden további nélkül regnálhat a legfőbb egyházi méltóságként (1952-ben született, 86 éves lenne)!
https://hu.wikipedia.org/wiki/Erdő_Péter
A 2038-as év azért is érdekes, mivel kapcsolódik hozzá egy informatikai (Vízöntő analógia ez is) időanomália is, ami egyes számítástechnikai rendszerekben idő(vissza)ugráshoz vezethet. Érdekes szimbolika ez is, nálunk mellesleg Szt. István halálának, mennybemenetelének 1000. évfordulója!
hu.wikipedia.org
Erdő Péter kapcsán egyébként jó ha szem előtt tartjuk, hogy 2013 tavaszán Bergoglio mögött szép számmal kapott szavazatot! Mindemellett Szt. Péter óta, aki megkapta a kulcsokat nem volt még Péter. Ki más szolgáltathatná azokat vissza, mint egy újabb Péter?
..
Egyébként a mandineres hír hallatán így most már nehéz ezt a korábbi, pár héttel ezelőtti tudósítást kihagyni az események értelmezési keretéből:
"Orbán Viktor miniszterelnököt csütörtökön magánkihallgatáson fogadta a Vatikánban Ferenc pápa. Az április 3-i parlamenti választás óta a vatikáni látogatás a kormányfő első hivatalos útja. A pápai magánkihallgatás után a magyar kormányfő elmondta, hogy „nagy magyar tradíciót folytatott” azzal, hogy választási győzelmüket követően a Szentatya meghívását fogadta el elsőként."
https://index.hu/belfold/2022/04/22/orban-viktor-vatikan-ferenc-papa-latogatas-ajandek/
Szerintem egyébként a Malachiás-prófécia vége úgy is értelmezhető, hogy az két személyre vonatkozik, s nem pedig egyre. Ugyanis, ha megnézitek a kéziratot, akkor a tördelés egyértelmű:
"In persecutione extrema Sacrae Romanae Ecclesiae sedebit.
Petrus Romanus qui pascet oves in multis tribulationibus quibus transactis civitas septicollis diruetur et Iudex tremadus iudicabit populum suum. Finis."
"Az Anyaszentegyház utolsó üldöztetése során.
Péter, a római ül a trónon. A juhokat sok szorongattatás közepette legelteti. Ezután a hét dombra épült várost elpusztítják, és a rettenetes bíró megítéli népét. Vége.”
..
Ha ugyanis Ferenc ellenpápa és nem igazi (mert Benedek pápát puccsal távolították volna el), akkor megáll a kurta jellemzés az eredeti tördelés szerint is, s eztán, azaz Ferenc után következne "Péter a római" a kulcsok visszaszolgáltatója.
..
Nos, hogy mi következik, azt rövidesen megtudjuk. Egy valami biztos, a Halak világkorszaka záródik... Erről is sokszor írtam, íme:
A korszakváltás újabb lenyomata egyébként a mi dimenziónkban a
majomhimlő is, a
Majom ugyanis a
Vízöntő keleti zodiákusbeli megfelelője, ezt sem szabad szem elől téveszteni. Jelen van már egy ideje, ez nyilvánvaló. A Halak világkorszak Halak dekádjának derekán már behullámzott, méghozzá Darwin Károly nem nagyon átgondolt hipotézise révén, ugye emlékszünk...