M
molnibalage
Guest
Ezt válaszolta vissza szerző.
Ez a ZME szint... És ez egy történelem tanár, ez oktat. 14 évesen nem voltam ennyire buta...
Nem rég beszéltem azzal a katona ismerősömmel, akinek véleményére sokat adok, és felhívtam egy ZMNE -n tanító barátomat is. Mindketten azt mondták: ne módosítsam a táblázatot, mert nagyjából jók a számok. Az egyes országok hadseregeinek fegyvernemi adatai mindenhol csak becsült számok. Senki nem tudja a valóságot (talán csak a Moszad ), így az angol légierő pontos száma sem ismert. Vannak titkos bázisok és vannak gyárak, melyek ontják a felszereléseket. A RAF biztosan nem 300 gépből áll, és én nekik hiszek. Oroszország pedig építi az anyahajóit és ez lehetséges hogy akkor is így van, ha egy lelkes és beképzelt internetes ficsúr épp nem talál erről semmit a neten. Az amerikaiaknak 10 anyahajója van, de kettő vagy három egészen biztosan épül, még ha nincs is publicitása a doognak. Úgyhogy a 12 elfogadható szám. Nem beszélve arról, hogy az inaktívak is bármikor újra szolgálatba állíthatók fejlesztésekkel. Úgyhogy összegezve: én maradok a számaimnál, melyek lehet hogy nem pontosak, de nagyjából követik a valóságot. Én hiszek ebben és azoknak, akik megerősítettek benne.
Ez a ZME szint... És ez egy történelem tanár, ez oktat. 14 évesen nem voltam ennyire buta...