Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Eza BRICS mánia kezd uncsi lenni...NATO vs BRICS.
Öööööö, nem is volt okfejtésem, mert nem is jósolgatok. Pusztán a téveszméket szoktam cáfolni a jelenlegi és múltbeli helyzetről. Kérlek fejtsd ki, hogy a fenti 5 bekezdésem hol hibás...Szerintem marha jó cikkeket szoktál írni a vadászgépekről, de nagy sakk táblás topicba egyetlen okfejtésedet sem láttam még beigazolódni vagy jó kifejtésben látni,
Tudod Szlovákia és Magyarország is II.VH -ba egymás ellen fegyverkezet és előtte harcolt is aztán egy oldalon harcoltunk.
WTF? Egyébként meg nézd meg, hogy mit hagyott maga után hátra. Lehet gratulálni neki... Jó volt PR-ja neki, mert beszólt a jenkiknek, egyébként szerintem meg egy ostoba bunkó volt, aki a hatalom megtartásánl kívül semmihez nem értett. Mélyebb gazdasági szakadékba lökte az országot, mint ahogy átvette...Chavez meggyilkolásával ennek egyesitését akadályozták meg,
Akkor jött volna jó időben, ha azelőtt hal meg mielőtt hatalomrakerűl. Most amit el lehetett kúrni, azt nagyrészt elkúrta.
Chavez érzelmi alapon politizált, ami nagy luxus a mai világban. Tudjátok, mint a cigány lova a vásáron, amit el akar adni: nem vak ez, csak bátor.
Szerintem a BRICS meg simán megmarad gazdasági társulatnak, azt talán megfelelőképpen össze tudják szinkronizálni, de katonailag semmiképpen nem lenne működőképes, már csak a nagy távolságok miatt is...
Arra viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy az oroszok vajon meddig tudják Kínát és Indiát egy oldalon tartani gazdaságilag.
Én meg azt tartom szánalmasnak hogy egyes emberek nem látják az ok-okozati összefüggéseket és azt hiszik hogy a világunk a grimm fivérek által megírt mesekönyv , óvodások szokták ezt általában bekajálni, remélem a gyerekem 10 évesen már kicsit ennél komplexeben fogja világot látni , Te