igen, de volt öt lövése (1 talált) 4 mellé valaki profin idáig se jut.Ez a gyerek amatőr volt.
5 perc:
https://x.com/i/status/1812783448450314372
szerkesztve összevágva, párhuzamosan.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
igen, de volt öt lövése (1 talált) 4 mellé valaki profin idáig se jut.Ez a gyerek amatőr volt.
Post in thread '[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada' https://forum.htka.hu/threads/biztpol-amerikai-egyesuelt-allamok-kanada.484/post-1685831Április 1 már gondolom elmúlt az USA-ban, ezért inkább Kammot kérdeznem hogy lehet az hogy egy alex soros, aki ugye langyi fixen, meg zsidó is állitolag, az eljegyez egy nőnek kinezo pakisztáni muszlim akárkit?
Kell egy beranya vagy mi a franc?
Oroszok Az Igazság Oldalán
Alex Soros eljegyezte a pakisztáni felmenőkkel rendelkező és muszlim gyökereire büszke Huma Abedin -t ! Hosszú idő óta Hillary Clinton egyik legbizalmasabb munkatársa. Semmi jót nem igér főleg Európát és Európa iszlamizációját, szétroncsolását tekintve... ✡️t.me
Szerintem én lennék, legalábbis én biztosan magamtól, és igen, szándékosan, bár adja is magát.az SS (nem tudom ki hadználta ezt a rövidítést előszőr a Secret Servicere, de tetszik a találékonysága)
Ezt magyaraztam a tetőn terdelorol tegnap. Neztek, neztek, de nem volt egyértelmű addig, amig fel nem emelkedett lőni. A marskman akkor nézett ki az optikabol, majd azokmal felkapta allvanyostol a fegyvert és kézből lőtt, térdelve.mesterlövészeinél komolyabb puska volt (hogy finoman fogalmazzak) és nem szarakodtak, azonnal lőtt az egyik.
Ez a gyerek amatőr volt.
Igen azt én is néztem, hogy felkapta a fegyvert tripodostól mindenestől, de szerintem az első lövést a tripodról adta le és csak utána emelte fel.Szerintem én lennék, legalábbis én biztosan magamtól, és igen, szándékosan, bár adja is magát.
Ezt magyaraztam a tetőn terdelorol tegnap. Neztek, neztek, de nem volt egyértelmű addig, amig fel nem emelkedett lőni. A marskman akkor nézett ki az optikabol, majd azokmal felkapta allvanyostol a fegyvert és kézből lőtt, térdelve.
Nem úgy van, hogy egyes tagállamokban fegyvervásárokon meg show-kon lehet venni background check nélkül is?
Szövetségi előírás minden fegyvervásárlás esetében az ATF 4473 form alapján történő background check lefolytatása, ellenkező esetben felon leszel és el is veszik az FFL licenszedet ha cégként tolod vagy bezárják az egész gun show-t. Szóval ez inkább mítosz, mint valóság.Magánkézből véve semmi nem kell néhány tagállamban. Ez akkora probléma, hogy szakértők szerint a legális fegyverkereskedelem negyede ilyen "Joe vesz Petertől valami börzén" folyik mindenféle papír nélkül. Emiatt van az, hogy igazából a kutya sem tudja, hogy mennyi fegyver van a lakosságnál az USA-ban.
Olvasd már el amit írtam.Szövetségi előírás minden fegyvervásárlás esetében az ATF 4473 form alapján történő background check lefolytatása, ellenkező esetben felon leszel és el is veszik az FFL licenszedet ha cégként tolod vagy bezárják az egész gun show-t. Szóval ez inkább mítosz, mint valóság.
ATF Form 4473 - Firearms Transaction Record Revisions | Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives
View the Updated ATF Form 4473 - Firearms Transaction Record (August 2023 Revisions) Notice Regarding Previous Changes to the ATF Form 4473 Due to new statutory requirements set forth in both the NICS Denial Notification Act and the Bipartisan Safer Community Act (BSCA), and to reflect the...www.atf.gov
Viszont a magánszemélyek közti kereskedelmet - avagy pickup hátulján kicserélitek - azt nem tudják így korlátozni. Nem véletlen nem engedi kb egyik marketplace sem a fegyverek kereskedelmét, mert technikailag ők is rábaszhatnak felelősség szempontjából.
De azt se tudod ellenőrizni ha mondjuk Joe megveszi clean recorddal a fegyvert de utána meg maszekban odaadja a már elítélt Pista Norbertnek, hogy szoszi tessék. Persze hivatalosan ez is felony, de ahhoz le is kell bukni
A magánszemélyek közti vásárlások esetében ugyanazt mondjuk, csak azzal egészítettem ki, hogy ha licenszes fegyverkereskedőként neked ez a tevékenységed (kb mint egy egyéni vállalkozó), akkor minden esetben kutya kötelességed a 4473-as form szerinti ellenőrzést végrehajtani és dokumentálni, ellenkező esetben ha az ATF rájön vagy ellenőrzés során lebuksz, akkor börtön és az FFL elvesztése.Olvasd már el amit írtam.
A magánszemély az nem fegyverkereskedő, hanem magánszemély.A magánszemélyek közti vásárlások esetében ugyanazt mondjuk, csak azzal egészítettem ki, hogy ha licenszes fegyverkereskedőként neked ez a tevékenységed (kb mint egy egyéni vállalkozó), akkor minden esetben kutya kötelességed a 4473-as form szerinti ellenőrzést végrehajtani és dokumentálni, ellenkező esetben ha az ATF rájön vagy ellenőrzés során lebuksz, akkor börtön és az FFL elvesztése.
Brandon Herreranak volt több részletes videója (szintén FFL licenszes) arról hogy is zajlik a vásárlás, meg miért nem létezik már a gunshow loophole csak nem találom most
Igen, de azoknak is vannak fokozatai, mert nem mindegy, hogy gunbrokeren licitálsz valamire, vagy egy pickup hátulján köttetik meg az üzlet. És asszem pont adóügyben akarnak ezeknek utána menni, hogy akkor havi/éves szinten x dollár bevétel felett perkálnod kéneA magánszemély az nem fegyverkereskedő, hanem magánszemély.
Na meg ahogy a fórum kitermeli a fotel milliomosait, tábornokait, most már van fotel sniper is
Ha szólnak neki előre...de ha nem, simán őszintén eljátszá...Van az a vicc, hogy honnét tudjuk, hogy Kennedyt nem a CIA nyírta ki? Hát mert tényleg meghalt.
Na most, a CIA hányszor hibázta el Castro-t? Volt olyan, hogy összekeverték a Dominikai Közösséget meg a Dominikai Köztársaságot (és nem a megfelelő helyre vitték a kenőpénzt.)
Ez nem a Tell Vilmos, nincs olyan fanatikus hülye, aki odaáll, hogy persze, lőjjétek át a fülemet...
Pontosan mutatja azt az állapotot a végén, amikor úgy fekszik a lelőtt támadó...messze a fegyverétől...igen, de volt öt lövése (1 talált) 4 mellé valaki profin idáig se jut.
5 perc:
https://x.com/i/status/1812783448450314372
szerkesztve összevágva, párhuzamosan.
Tóvám...de valóban necces az ügy...A merénylő szerepelt egy Blackrock reklámban - indulhatnak az MK-ULTRA elméletek:
Balek.Ez a gyerek amatőr volt.