Ez konkrétan nem igaz.
Ezt mivel tudnád alátámasztani? Nekem úgy tűnik, hogy az erőből nem igazán értenek, mert szép lassan haladnak előre. És egyre több ukrán hal meg értelmetlenül.
Ez szín tiszta fikció. A baltikum 30 éve független és tizenéve NATO tag mindhárom országa. S nem volt sosem még csak jónak sem nevezhető a kapcsolatuk az oroszokkal. Ennek ellenére nem volt semmilyen komolyabb atrocitás egyik fél felől sem. Az, hogy minket védenek, egy jó nagy bullshit.
Senki az ég világon nem kérdezi meg az ukránokat, hogy mit szeretnének. Egy biztos: Lövészárokban thermobar lövedékek által meghalni egyikük sem szeretne. Ha majd véget ér a háború és megegyeznek arról, amit az oroszok már az elején is pedzegettek, akkor majd felocsúdnak és elgondolkodnak, hogy megérte-e a sok halott.
Csak jelzem! Mikor Zelenszkij atomfegyverek fejlesztését helyezte kilátásba, na ott ért véget a Budapesti Memorandum.
Moralizálhatsz nyugodtan. Innen Magyarországról. Közben ott az ukrán katonákat halomra ölik.
Valóban nincs jogunk nekünk eldönteni, hogy ők harcolnak-e vagy sem. Viszont aki bátorítja őket, aki hamis ígéretekkel hitegeti őket, aztán hagyja őket meghalni, na az az igazi bűnös. És azok nem mi vagyunk. Azok nyugatabbra vannak. Pl. Berlinben és Washingtonban. Ezen gondolkozz el.
Tudnál nekem mondani egy autonóm területet Ukrajnában? Csak mert Oroszországban több is akad. Remélem, ezzel tisztában vagy! Ennyit a kisebbségek jogairól. Tisztán gyűlöletből írod a hülyeséget.
Nem fognak orosz egységek állomásozni Kárpátalján. S nem is igazán volt ez tervben. Azért nem árt gondolkodni picit. Kb. 100000 fős sereggel esélytelen próbálkozás lett volna Ukrajna teljes elfoglalása. Ennyire azért nem hülyék az oroszok. Ergo nem is terveztek ilyet.
Szerintem meg engedje el azt, ami már sosem lesz már az övé és kössön olyan békét, ami neki is jó lehet hosszú távon. Kár minden feleslegesen megölt katonáért.