Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem nagyon fog menni. Őszre az oroszok kicserélik az összeset. Saját maguknak.
Az ukránok nem csak úgy engedték Juniort az igazgatótanácsba, az amerikai nyomásra történt. Nem tudom ki akart kinek bizonyítani, én ezt csak arra írtam, hogy kinek fűződött anyagi érdeke Nyugatról az ukránokhoz. Az USA jelenlegi elnökének pl igen (a fiacskájának ez csak kiküldetés volt, nyilván Joe papa pénzéről volt szó).Kinek van több pénze Biden Jr nek vagy az Oroszoknak ez a kérdés (kérdés inkább az kinek ér meg többet) Biden Jr (szerintem egy balfék, lehet apunak akart bizonyítani, hogy sok pénzt képes keresni, ő pénzt keresni ment az Ukránokhoz)
Gond az lehet hogy az orosz későn ébredt 1/2 ukrajna az USA é a másik fele meg Kináé hát lemaradt.
amit az oroszok még megtaláltak, arról van anyagSajnálom ilyen az üzlet aki fizeti a zenészt annak a nótáját húzza. Tényleg mi van a biolaborokkal?
Igen, ukrán béranyákról írok, akik durván felülreprezentáltak kb bármilyen más európai országhoz képest. És te tudod miről írsz?béranyát a lombikprogramhoz??? Érted miről irsz?
Nem csak a rakéták jelentenek problémát, illetve az északi csivavaállamok egy pár nagyságrenddel könnyebben monitorozhatók, mint Európa legnagyobb területű országa. Amelyhez tartozik egy nem kicsi tenger is.Mennyi időt nyer Moszkva ha Ukrajnak helyett Lettországbol érkezik a rakéta?
Esküszöm nem értem mit írsz.A háború előtt se az EU se a NATO nem igazán akarta felvenni (van egy Viktor ami bármit vétózhat tartalékban) + lehet te azt hiszed téged meghívtak de amikor belépnél valahova közlik 50 fekvőtámasz, lenyomod majd bocs de a 2. meg a 17. nem volt szabályos. Ez történt a Magyar csatlakozáskor is. A törökök már fel is adták a fekvőtámaszokat (EU). Az Ukránok akarnak belépni ők nyomják most a fekvőket.
Tajvant írtam, nem céget. Van amit Kína se tud megvenni, pedig a világ összes pénze az övék.KUKA AG t is megvették. Meg kell nézni a PE értékét és igérjenek érte százszoros árat.
Egyébként csak porig rombolva lehet az övék. -Lakosság azon része akire a világ többi részének szüksége van.
de hát ezek románok, vagy a képen ukrán trafó van?
Csak vért nem látunk a belső oldalon... De ennél a vértezetnél ezt már nem egyszer eljátszották.3,5 kg 2 mm vastag alumínium bevonatú ZhZL-74 börtönőr mellény, fél évszázada üzemel.
Börtönlázadás esetén a felsőtestet védi a késektől, tűsarkú cipőktől, tüskéktől, rúdtól stb.
Katonai harci helyzetben megvédi a felső mezei egyenruhát a sártól.
hát nem erre találták ki.
Milyen szép ősi román nevek.de hát ezek románok, vagy a képen ukrán trafó van?
igen románok és az ukránoknak trafót szeretnének jó pénzért adni.Milyen szép ősi román nevek.
BOARD OF DIRECTORS
CHAIRMAN
Esmail Mohammed Al Sallom
MEMBERS
Hasan Tahir Mahmood
Samer Azzam Abdelraheim Al Shalabi
Ok akkor az AUDI egy magyar cég és bárkinek autot szeretnének jó pénzért adni.igen románok és az ukránoknak trafót szeretnének jó pénzért adni.
Majd ha lesz hiteles statisztika,arra odafigyelek.Ez biztos,hogy nem az.Masik oldal statisztikájával sem foglalkozok.Az ismert számokat plauzibilizálva 1:5 - 1:6 az arány (orosz:ukrán) csak a halottak számát tekintve úgy, hogy az oroszok támadnak, emberhátrányban továbbra is.
Ez már a gyengén teljesítés kategóriája, vagy az 1:10nél jön majd el?
Értem, generalisszimusz. Azért majd nézd végig a videót, érdemes. A srác értelmes, nem húz egyik oldalhoz se.Majd ha lesz hiteles statisztika,arra odafigyelek.Ez biztos,hogy nem az.Masik oldal statisztikájával sem foglalkozok.
Igen, rosszul teljesítenek.3 hét alatt le kellettek volna tudniuk zárni ezt a háborút.A klasszikus szovjet hadműveleti módszereket nem tudják kivitelezni.Modern mobil hadviselessel meg akkorát buktak,mint az olajto.Zsukov forog a sírjában.
Erről eszembe jutott a láblerobbantós drónvideó a másik oldalról. Irtó szemét dolog a háború, ráadásul így, hogy fentről bármikor kaphatod az áldást (bár itt csak "súgtak" a különleges alakulatnak a drónkezelők), még nyomorultabb az egész.
miért hány darab van nekik ?
Leszámítva, hogy a "hagyományost" elcsípheti a légvédelem, a hiperszónikust meg nem annyira. De tudod mit, lássuk mit tud a cucc! Kindzsalt már láttunk, én szívesen megnézném a Cirkont is.Per pillanat a "hagyományos" orosz rakétaerők kábé 100-szor akkora csapást képesek mérni, mint a bulvárban mesterségesen megfuttatott limitált számú hiperszónikus wunderwaffék.
Amelyek ki voltak kapcsolva. Legalábbis arról szó sincs, hogy megpróbálták volna elfogni ezeket.
nem ez volt a kérdés ! Az volt a kérdés hogy hány darab van nekik ?A hiperszónikus fegyverek oroszok által bejelentett szolgálatba állítása óta néhány év telt el. Életszerűtlen, hogy ezekből számottevően többet és gyorsabban gyártanának, mint a kevésbé fejlett, nem hiperszónikus fegyverekből, ahogy arra sem utal semmi, hogy a hordozásukra képes hajók és repülőgépek elárasztanák a légteret és a világtengereket.
Szóval minden jel arra utal, hogy ezek száma még az összesített orosz rakéta-arzenál egészéhez képest is elenyésző. De persze te ettől még behaluzhatod, hogy havonta ezrével gurulnak le az orosz gyártósorokról a hiperszónikus rakéták, de rendkívül kicsi az esélye, hogy ez így is van.
Per pillanat a "hagyományos" orosz rakétaerők kábé 100-szor akkora csapást képesek mérni, mint a bulvárban mesterségesen megfuttatott limitált számú hiperszónikus wunderwaffék.
Valamelyik cimborád (még az is lehet, hogy pont te voltál) azzal pajszerkodott, hogy jelenleg az oroszok "gyártósorok tucatjain" évi 3000 tank legyártására képesek, egészen addig, amíg valaki elő nem kerítette a hidegháborús szovjet fénykor gyártási mennyiségeinek ennél szignifikánsan alacsonyabb számait. Utána csönd volt és pislogás
nem ez volt a kérdés ! Az volt a kérdés hogy hány darab van nekik ?
ha nem tudod erre a pontos számszaki választ akkor mit okoskodsz ? (és nem tudod .. )
ps: nem én dobtam be a számot a hk gyártósor kapacitásáról szerintem ,keversz valakivel.
szóval írj már egy pontos darabszámot,vagy ha nem tudsz akkor maradjál csendben és picsogjál