Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az nem lehetetlen. Csakhogy aki látja őket, az nem fog róluk pofázni. Meg másról sem, soha többé.Nem kell mindent elhinni,.... megy az orosz ellenes hangulatkeltés ismét...Holnap már a GRU-sokat fogják látni megérkezni.
És a Krím félsziget.Érdekesen alakulnak az ukrajnai dolgok.
Nem lepődnék meg, ha Ukrajna, vagy annak keleti fele, hamarosan ismét az Orosz államhatárokon belül lenne.
1. Ukrajna Oroszország számára ún. "közelkülföld". Az ütközőzóna tehát marhára nem menne sehova, az ott van már most is, ahol mi (is) vagyunk és ott is marad, akárhová is mennek az ukránok érdekszférát tekintve.Én látom pozitív és negatív vonatkozását is az Ukrán helyzetnek. Szerintem az pozitív lenne nekünk, ha kicsit keletebbre tolódna a két szövetség ütköző zónája, hiszen a haderőnk építését eddig sem nagyon támogatták. Persze az EU ba lépés nem egyenlő a NATO ba lépéssel, de azért mégis keletebbre tolódna az orosz érdekszféra. Az viszont negatív lehet, hogy sok cég áttelepülne akár hazánkból is Ukrajnába (mármint azokra a területekre ami megmarad az országból)... :-D És ha EU tagok lennének, akkor talán a Kárpátalján élő magyarság védelme is megoldhatóbb lenne egyszer... Ugyanakkor az ukránok még mindig hülyék, hogy csatlakozni akarnak... Nekik ott van jó pozíciójuk az oroszok mellett... Én egyesülnék is a helyükben az Orosz Föderatív állammal....
Ha már Ukrajna feldarabolása szóba került: ne feledkezzünk meg a lengyelekről, mert bizony egy ilyen szituban ők is bejelentkeznének némi koncért...
Amúgy szerintetek egy esetleges Ukrán polgárháborúban megtudnánk védeni a kárpátaljai magyarokat???
Szerintem nagyon nem :-S
Itt is visszaüthet a haderőnk "lefegyverző fejlesztése"...
Amúgy szerintetek egy esetleges Ukrán polgárháborúban megtudnánk védeni a kárpátaljai magyarokat???
Szerintem nagyon nem :-S
Itt is visszaüthet a haderőnk "lefegyverző fejlesztése"...
Fejtsd ki bővebben, mire gondolsz, mert ez eddig egy elég csubakkás kérdés - és mint ilyen, értelmetlen. Tőled jobbat várok.Amúgy szerintetek egy esetleges ukrán polgárháborúban meg tudnánk védeni a kárpátaljai magyarokat???