K
kamm
Guest
Ez közgazdaságtan, nem hit kérdése. Hozzáadtam némi magyarázatot, lásd fenn.Rohadt nagy lesz a csattanás, pont emiatt a hit miatt.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez közgazdaságtan, nem hit kérdése. Hozzáadtam némi magyarázatot, lásd fenn.Rohadt nagy lesz a csattanás, pont emiatt a hit miatt.
Mit?Megnézzük, ha majd rátok borítja valamelyik.
Közgazdaságtanilag minden évben csődöt jelentetek, aztán megemelitek az adósságplafont, aminek a kibocsátásával még nagyobb a tartozás mértéke....biztos örökké fog menni.Ez közgazdaságtan, nem hit kérdése. Hozzáadtam némi magyarázatot, lásd fenn.
Értem, szóval ha kapok kölcsön lóvét akkor elő tudom adni, hogy nagy jampi vagyokVégtelen és korlátlan. Ez addig így is marad, amíg a dollár a világ fizetőeszköze és az amerikai gazdaság a motorja.
Hogy szemléltessem, itt egy napi hír: https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazd...eurozona-inflacio-ellatasi-lancok.742840.html
ezt mondtátok mindenkinek 2008-ban is....Ez közgazdaságtan, nem hit kérdése. Hozzáadtam némi magyarázatot, lásd fenn.
Dehogy, akkor már pont nem mondta senki. Sőt, még előtte is külön kórusa volt azoknak - köztük jómagam is -, akik folyamatosan lármáztak, hogy életveszélyes volt a Glass-Steagall Act eltörlése (amit egyébként Clinton szállított le Wall Stnek.)ezt mondtátok mindenkinek 2008-ban is....
Dehogy érted. Már ebből a kommentből is kiderül, hogy nem érted.Értem, szóval ha kapok kölcsön lóvét akkor elő tudom adni, hogy nagy jampi vagyok
Az a motor meg pár év múlva kínai lesz, ha tetszik neked ha nem
Ne beszélj hülyeségeket. Egy zártrendszeren nincs semmi végtelen és korlátlan.Végtelen és korlátlan. Ez addig így is marad, amíg a dollár a világ fizetőeszköze és az amerikai gazdaság a motorja.
Hogy szemléltessem, itt egy napi hír: https://www.napi.hu/nemzetkozi-gazd...eurozona-inflacio-ellatasi-lancok.742840.html
Akkor legyen 2005,6,7 ....pont egy bankszektorosnak mondod.....juj ne.... ....Bankosnál többet hazudozó nem sok van a világonDehogy, akkor már pont nem mondta senki. Sőt, még előtte is külön kórusa volt azoknak - köztük jómagam is -, akik folyamatosan lármáztak, hogy életveszélyes volt a Glass-Steagall Act eltörlése (amit egyébként Clinton szállított le Wall Stnek.)
Most itt mit szeretnél mondani...?Akkor legyen 2005,6,7 ....pont egy bankszektorosnak mondod.....juj ne.... ....Bankosnál többet hazudozó nem sok van a világon
Ezzel kb egyetértek.Csak kissé túlzott amcsiellenességet érzek benne,de ez szived joga.Én se kedvelem az amcsikat.Képmutatóak.De attol még nekünk az amcsi érdekszférában jobb,mint orosz érdekszférában.Sokkal jobb.
Pontosan erről van szó, szóról-szóra ezt próbálom beláttatni a sok történelmet szerintem csak felületesen ismerő Vova-rajongóval..Én se kedvelem az amcsikat.Képmutatóak.De attol még nekünk az amcsi érdekszférában jobb,mint orosz érdekszférában.Sokkal jobb.
hogy idézzelek "lövésed sincs erről a témáról"...a lakóhelyedről beszélek aki végighazudta ,hamisította ,beáldozta a hiszékeny jóindulatú emberket.....ez off....plussz belőled bőven elég ennyi is..Most itt mit szeretnél mondani...?
Tökéletesen tisztában vagy vele, hogy miről beszéltem, csak így egyszerű belemászni a szemantika ez esetben nem is létező problémájának a létrehozásával a felsőbbrendű megmondóember képében tetszelgés szerepébe.adossagplafont meg nem lehet kibocsátani,
Igazábol az amcsik nem uszitanak senkit az oroszokra.Grúzokat sem biztatták,magukban voltak ilyen hülyék.És tulajdonképpen most Ukrajnával az oroszok akkor járnának a legjobban,ha elfogadnák az amcsi kompromisszumos béketerv-javaslatot.Ráadásul az amcsi béketerv nyitva hagyja a szakadár területek távlati Oo-hoz csatolásának lehetőségét.Kétségtelenül az elmúlt 30 év alapján igen, anyagi szempontból legalábbis. Aztán, hogy jó lesz-e a kelet-közép-európai és kaukázusi országoknak a végén azzal, hogy a ruszki ellen lettek uszítva, vagy csak egy körmönfontabb, és lerázhatatlanabb elnyomást hoztak magukra, ami még jobban benyomul pl. a magánéletbe is, mint a slampos diktatúrák és "autoriter rendszerek" (tehát nem a kínaira gondolok), azt mindenki eldönheti majd, egyelőre nem tudom én sem. Ha a Nyugat teljesen a woke elmevírus hatalma alá kerül ebben az évszázadban, nem tudom, hogy emberhez méltó élet vár-e azokra, akik az amcsi érdekszférában vannak. Reményt legfeljebb az adhat, hogy magában Amerikában van ezzel szemben a legerősebb ellenállás is (még...) bár ott is nyomul a leglátványosabban, de talán nem dőlt el még a dolog.
Washingtonban attól tartanak, hogy Ukrajna támadja meg előbb Oroszországot
Washingtonban attól tartanak, hogy Ukrajna támadja meg előbb Oroszországot
Azért hangzik furán, mert nem passzol az itteni (téves) elképzeléssel.Azért ez nekem elég fura,hogy pont az ukrán vezetőket nem tudja washington pórázon tartani,eddig bárkit le tudtak vadászni,vagy meg tudtak győzni bármiről,de minimum meg tudtak buktatni bárkit,már,ha akarták....
na kezdjük az elején ..Belekerdezel egy témába, majd amikor a választ nem érted avagy nem tudsz rá mit válaszolni, de nem tetszik, akkor azonnal gyerekes ócsárlásba csapsz át, amikor ezt megjegyzik, akkor újabb személyeskedés, sőt, sértegetés a válaszod - és meg te bohócozol mindezek után... mindennek és a 'szofisztikált' nicked alapján úgy 20-25 köré tippellek.