Szép, az mh kalapot emelhet.„Dolgozunk, már ma is dolgozunk. Holnap, ebéd előtt az [építés] lesz a feladat” – mondta a „Layout” forrása.
Hozzátette: a tábor területe 24 ezer négyzetméter lesz, nyolcezer férőhelyes lesz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szép, az mh kalapot emelhet.„Dolgozunk, már ma is dolgozunk. Holnap, ebéd előtt az [építés] lesz a feladat” – mondta a „Layout” forrása.
Hozzátette: a tábor területe 24 ezer négyzetméter lesz, nyolcezer férőhelyes lesz.
Nem fog mindenki hülyének nézni,mert legalább ketten vagyunk akik ugy gondolják,hogy Prigo még mindig Putyin embereTudom hogy full hülyének néz kb. mindenki miatta, de szerintem Putyó embere még mindig. Elmegy Belaruszba, nem hal meg, és mikor eljön az ideje, az ukránok ellen fog indulni.
Én tisztán játszom, még mindig ez a tippem. Ha kihullik az ablakon, tévedtem !
Ha a közismerten hatalmas harci tapasztalatot felhalmozó NATO field manualokban elektromos rollert írnának "modern" harceszköznek, akkor arról is olvasnál itt, ne félj.Komolyan… nem mindegy mivel mentettek??? ilyen szaron vitatkozni felőlem ha sikeres mehetnek elektromis rollerrel vagy tandemmel is
Ugyanakkor Putyin meg nyíltan, habozás nélkül árulónak nevezte, azaz az orosz társadalom nagyobb részében (Putyin szavazói) legalábbis megkapta a szükséges címkét. Felfogható úgy is, hogy ez volt az utolsó ilyen dobása Prigozsinnak.szembe ment a cárral és csorbította a tekintélyét ami nem jó üzenet a nép felé, lévén hogy Putyin élőben nevezte oroszország árulójának és ezt megúszta. Ez nem jó üzenet mert bátoríthatja a berzenkedőket.
Hárman... Ő is jól adja a szerepét, igaz vigyáznia kellene mert néha túljátsza azt..Nem fog mindenki hülyének nézni,mert legalább ketten vagyunk akik ugy gondolják,hogy Prigo még mindig Putyin embere
Térjünk erre vissza ősszel.. Szerintem ez jó próba volt a "Ki velem - és ki ellenem" egyfelvonásos bohózatba forduló dráma előadás értékeléseként . Most az irodákban a belbiztonságiak nem győznek "protokollt" írni a sok nem kívánatos eseményről és személyről.Ugyanakkor Putyin meg nyíltan, habozás nélkül árulónak nevezte, azaz az orosz társadalom nagyobb részében (Putyin szavazói) legalábbis megkapta a szükséges címkét. Felfogható úgy is, hogy ez volt az utolsó ilyen dobása Prigozsinnak.
Ugyanakkor a lényeg az, hogy a Bátyka abszolút profitban van - most már nem csak atomfegyverei vannak, hanem a világ egyik legjobb katonai magáncége is, és ami fontos, és talán sokak számára furcsának fog tűnni, új eszköz a befolyásának kiterjesztésére Afrikában. Lukasenko meglehetősen aktív játékos a fekete kontinensen. Komoly érvek a világban elindított globális újraelosztás során. Lengyelek, ukránok, litvánok és amerikai kurátoraik kapargatják a fehérrépáját, Lukasenko most már valóban „kemény dió”.
Igaz, van az éremnek egy másik oldala is, a Wagner PMC erőforrása mellett Lukasenko is állandó államcsíny-fenyegetést kap a rosszul irányított, túlzottan független, ambiciózus és felfegyverzett Prigozsin személyében. Ki tudja, Prigozhin milyen őrült gondolatra tesz szert majd, és milyen széles külföldi kapcsolatokat aktivizál, és hogy a fehérorosz Pinochet szerepét is fel akarja-e próbálni. Biztos vagyok benne, hogy az "Öreg" ezt nagyon jól érti, ezért minden oldalról körülveszi Prigozhint, hogy Prigozhinnak ne legyenek kényelmes körülményei Minszkben. Most mikor Prigozsin már Minszkben van, és Lukasenkótól várja a meghívást a közös tárgyalásra , aki felvázolja az együttműködés feltételeit és Prigozsin jólelkü viselkedésének szabályait a köztársaságban.
Felépítik a tábort,kicsit gyakorlatoznak,kicsit buliznak,és szerintem nyár végére amikor az ukránok elégették a tartalékaik jó részét a fronton,akkor kezdődik valami show.
nem láttam a videót (nem néztem a típust) ,csak arra reflektáltam hogy a BTR-t nem lehet arra használniIgen, de a videón BTR-82A van, hasonlítsd össze a kettőt, azért elég sok a diferencia.
Igen, túlmozgásos a csávó egy kicsit, de ha mostanában nem halódik el, ne adja az ég, Belarusz területéről "ukrán ellenzéki" csoportokat vezetve bekalandozna É-ról ez a szabadságharcos, akkor megint pukkantok már egy eredeti magyar Szovjetszkojét !Hárman... Ő is jól adja a szerepét, igaz vigyáznia kellene mert néha túljátsza azt..
Szerintem is, csak másképp. Úgy tűnik az volt a feladata, hogy a rebellis zsoldosokat kiugrassza a bokorból, csak túl jól sikerült a művelet, és amikor már tényleg hihetővé vált Moszkva elérése, lefújták az egészet. Semmilyen katonai oka nem látszott a visszafordulásnak, az ilyen 200 várakozó tankhoz hasonló meséket hagyjuk, ha igaz lenne nem specnazt vittek volna hidakat védeni. Ez utóbbi ellenben dokumentált... (Bár volt híd az Okán ahova az sem jutott, élőben néztem webkamerán...)Tudom hogy full hülyének néz kb. mindenki miatta, de szerintem Putyó embere még mindig.
3.Nem fog mindenki hülyének nézni,mert legalább ketten vagyunk akik ugy gondolják,hogy Prigo még mindig Putyin embere
Szerintem is, csak másképp. Úgy tűnik az volt a feladata, hogy a rebellis zsoldosokat kiugrassza a bokorból, csak túl jól sikerült a művelet, és amikor már tényleg hihetővé vált Moszkva elérése, lefújták az egészet. Semmilyen katonai oka nem látszott a visszafordulásnak, az ilyen 200 várakozó tankhoz hasonló meséket hagyjuk, ha igaz lenne nem specnazt vittek volna hidakat védeni. Ez utóbbi ellenben dokumentált... (Bár volt híd az Okán ahova az sem jutott, élőben néztem webkamerán...)
Utána a maradék embereivel együtt lehet nekihajtják Kijevnek, ez lesz az új jégcsákány.
Ne már basszus azt hittem hogy valami különleges dolgot fedeztem fel és játszok meg, azt lassan ez a mainstream !
Ezt de rég hallottam TőledSajnos amibe nagyon reménykedtem, hogy a fő cél megugrasztani grandiózus méretben a tartalékolt 8-10 uki dandárt, majd valahol üstbe rakni őket, az nem jött be .
Az majd Castel kolléga lesz, engem inkább az eseményeknek magukra a frontokra gyakorolt hatásairól terveznek kérdezniÉs elmondod a jó csajnak(feltéve ha Marianne lesz a kérdezö),hogy maszkirovkát láttunk szombaton?
Kurvára bízom azért benne, hogy szárad a dnyeper, ukik beprópálják, húzzák magukra őket az oroszok, ránuk robbantják a hidakat, katlan, légifölény, tűzzsák, utánpótlás nuku, Prigo É-ról menni Kijev, vezetők kapitulatusz, NO NATO, minimál fegyverzet, nácik hadbíróság elé, nyelvtörvény visszavon + minden egyéb alárva, az új határ meg a Dnyeper.Ezt de rég hallottam Tőled
Ezt eljátszani, hogy Putyin meggyőződjön róla hogy kik vannak mellette és ellene, az nehezebb volt mint Tom Cruise összes "Mission Impossible" filmjének tartalma. Gondold el h ketten előre lebeszélik hogy mivel úgyis át kell mozgatni a csapatokat Fehré Oroszország felé, hát miért ne játszanak ők is egy kis szinházat, Majdankodni nem csak a Nyugat tud, vagyis megetetni a világpolgárokat.Szerintem is, csak másképp. Úgy tűnik az volt a feladata, hogy a rebellis zsoldosokat kiugrassza a bokorból, csak túl jól sikerült a művelet, és amikor már tényleg hihetővé vált Moszkva elérése, lefújták az egészet. Semmilyen katonai oka nem látszott a visszafordulásnak, ilyen 200 tank meg hasonló meséket hagyjuk, ha igaz lenne nem specnazt vittek volna hidakat védeni. Ez utóbbi ellenben dokumentált... (Bár volt híd az Okán ahova az sem jutott, élőben néztem webkamerán...)