Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Srácok! Csak érdeklődés szintjén! Volt arról szó azelőtt, hogy az esetleges gáztámadást végrehajtó repülők milyen típusúak lehettek és melyik reptérről üzemeltek? Csak kérdem, no offense!![]()
Nem, engem csak érdekelnek ezek a dolgok. Egyáltalán nem vagyok Amerika párti és veled ellentétben az oroszok sem fizetnek nekem, engem Magyarország helye a térképen és a hatalmi játszmákban foglalkoztat.![]()
Srácok! Csak érdeklődés szintjén! Volt arról szó azelőtt, hogy az esetleges gáztámadást végrehajtó repülők milyen típusúak lehettek és melyik reptérről üzemeltek? Csak kérdem, no offense!![]()
Bízom benne hogy megússzuk ennyivel, de szerintem McCain és körei ennyivel nem elégednek meg. Trump szerintem kényszerhelyzetben van, komoly nyomás lehet rajta, a békülékeny "tanácsadói" hullanak körülötte, és egyre inkább a héják akarata szerint táncol. Meglátjuk.A tomahawk támadás szerintem inkább PR mert nagy a nyomás Trumpon. Amikor reggel munkába menet telóról olvastam az 59 db tomahawkot azt hittem kő kövön nem maradt a stratégiai pontokon Szíriában. A hat gépért persze kár és a katonákért, mert hiány van mindkettőből Szíriában, de ennél sokkal nagyobb pusztítást is végezhettek volna, persze valamit fel is kellett mutatni, hogy el is találtak. A térkép alapján a kifutópályák rendben vannak, a gépeket pótolják, a katonák sajnos nem támadnak fel, de egy hét mulva "el lesz felejtve" és cserébe az oroszok meg fognak lépni olyan dolgokat, amivel jócskán kompenzálják a szíreket vagy szopatják az ukránokat esetleg mindkettő. Otthon meg Trump is betömi a demokraták és McCain száját egy időre, nem vádolhatják puhapöcsűséggel meg másik oldalon nem avatkozott be a terroristák javára ezzel a művelettel.
Ha 100% hogy Asszad harci gázt használt civilek ellen, akkor sem ez a módja a nemzetközi jog szerint, de mondjuk hogy AKKOR morálisan támogatnám ezt a mostani csapást a reptérre. A bajom az, hogy abban sem vagyok biztos hogy valóban Asszadék verték teli Szarinnal a lázadókat, meg hogy ez a nemzetközi jog torkonszarása, a leghangosabban arra hivatkozótól, aki mindig úgy állítja be magát, mint a rendszabályok betartatója.Trump előre bejelentette az oroszoknak, hogy ez lesz, most csak kóstolót kaptak.
Ennyi elég is volt már az első körben hogy szétszaladjanak a busmanok.
Lesz még itt több Tomahawk salvo is úgy sejtem.
Putyinban és Assadban az a jó hogy mindig adnak újabb indokot a megtorlásra.
Ezt ki derítette ki?Az is bent van hogy 59db-ot indítottak, április 6-i a közlemény, az hogy csak 23db ért célba az csak április 7-én derült ki.
Csak érdeklődés szintjén! A gáztámadásról készült videó felvételekből nem derült ki a végrehajtó repülőgépek típusa? Csak kérdem, no offense!![]()
Egyetlen videó van aznap reggelről
Egyetlen videó van aznap reggelről
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..