Igen, de ez nem tartozik ide.Szerintem meg mindannyiunk érdekében nem kellene háborút indítani egy olyan bizonyíték alapján aminek a hitelessége eléggé megkérdőjelezhető.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, de ez nem tartozik ide.Szerintem meg mindannyiunk érdekében nem kellene háborút indítani egy olyan bizonyíték alapján aminek a hitelessége eléggé megkérdőjelezhető.
Fogadjunk, nem tudjátok lelövöldözni az öreg Tomahawkokat. Az amerikai hajókat meg nem meritek. (Mondjuk mindnyájunk túlélése érdekében jól is teszitek.)
Mert öt éves adatsort nézel. Válts napi grafikonra.
Miért is? Ha lesz háború akkor a hivatalos ok amiért ki fog törni ez lesz az. Szerintem nagyon is ide kapcsolódik. Vagy az elmúlt napok nem erről szóltak?Igen, de ez nem tartozik ide.
Boki tudtommal nem orosz de lehet tévedek.Az összeset biztos nem én 30-40% -os sikert jósolok.De ugye ez megint csak nem reális küzdelem lesz.Hiszen egy totális háborúban (atom nélkül) azonnal magukat az indítókat is támadják X%-os sikerrel.Itt pedig csak ki be táraznak majd.Feltéve ha nem lesz akarva akaratlanul komoly orosz veszteség mert akkor bizony hidd el el nekem,hogy nem minden usa. hajó tér majd haza.Fogadjunk, nem tudjátok lelövöldözni az öreg Tomahawkokat. Az amerikai hajókat meg nem meritek. (Mondjuk mindnyájunk túlélése érdekében jól is teszitek.)
Ez elsősorban haditech topic. A biztpolban ugye, lenne helye. Különben se lenne érdemes Tomahawkokra lövöldözni, mert nem az oroszokat támadják, és a elfogó rakéta alighanem drágább mint a célpont. Hacsak éles gyakorlatnak nem.Miért is? Ha lesz háború akkor a hivatalos ok amiért ki fog törni ez lesz az. Szerintem nagyon is ide kapcsolódik. Vagy az elmúlt napok nem erről szóltak?
Boki a hivatalos orosz álláspont.Boki tudtommal nem orosz de lehet tévedek.Az összeset biztos nem én 30-40% -os sikert jósolok.De ugye ez megint csak nem reális küzdelem lesz.Hiszen egy totális háborúban (atom nélkül) azonnal magukat az indítókat is támadják X%-os sikerrel.Itt pedig csak ki be táraznak majd.Feltéve ha nem lesz akarva akaratlanul komoly orosz veszteség mert akkor bizony hidd el el nekem,hogy nem minden usa. hajó tér majd haza.
Sokat le fognak lőni, de messze nem mindet, pláne nem akkor ha tényleg százas nagyságrendben indítják meg őket, összehangolva légicsapásokkal is.Fogadjunk, nem tudjátok lelövöldözni az öreg Tomahawkokat. Az amerikai hajókat meg nem meritek. (Mondjuk mindnyájunk túlélése érdekében jól is teszitek.)
A hivatalos orosz álláspont ez esetben az orosz kat. doktrína ami akár megelőző csapást is megenged.Zaszipkin, Oroszország bejrúti nagykövete a következőt:
Ha az amerikaiak támadnak, akkor a rakétáikat le fogjuk lőni, és azokat az állásokat is, ahonnan indították őket.
Szerintem ez nem a hivatalos orosz álláspont. Nem véletlen, hogy nem Lavrov mondta.
Ha egyáltalán lesz valami az ki fog merülni a múltkori műbalhéba.Nem fognak berepülni gépekkel.Bár hozzá teszem én nem vagyok amerikai "elnök"Sokat le fognak lőni, de messze nem mindet, pláne nem akkor ha tényleg százas nagyságrendben indítják meg őket, összehangolva légicsapásokkal is.
Akkor nézz utána, hogy eredetileg ki mondta.Zaszipkin, Oroszország bejrúti nagykövete a következőt:
Ha az amerikaiak támadnak, akkor a rakétáikat le fogjuk lőni, és azokat az állásokat is, ahonnan indították őket.
Szerintem ez nem a hivatalos orosz álláspont. Nem véletlen, hogy nem Lavrov mondta.
Csak akkor dolgozik neked az idő, ha nem döngöltek bele a padlóba.Szerintem nem. Az idő nekik dolgozik, ahogy amúgy az is ha az US túlvállalja magát, és terjeszkedik a végtelenbe és tovább. Atommal lövöldözni nem jó. Visszavonulni és arcot veszteni kevesebb kockázattal jár, az US-nek meg ha tolja ezt az arroganciát és erőszakos terjeszkedést tovább, 20 év múlva egyszerre fog nekimenni Kína, a Britek nélküli Eu, meg Oroszország. Csak ahhoz az kell, hogy egy héten belül ne nullázza ki magát a jelenleg ismert civilizáció.
Én azt látom, hogy a konfliktust kieszközölni jelenleg csak az USA-nak lehet érdeke, mert az idő ellenük ketyeg.
Nem így értettem...hanem a személyiségre tökös, rafkós vezető, aki eligazodik a politikai játszmákban. Azért a Jelcini érához képest azért mostanra már újra nagyhatalmi játékos Oroszország.
Egyébként Andropov is kettős megítélésű személy...Van a keménykezű KGB-s parancsnok és van a konstruktív reformer. Máig vitatott odahaza és külföldön is hogy ha nem hal meg talán a Szovjetunió sem úgy esik szét ahogy azt Gorbacsov intézte "Andropov-hagyaték".
Uli, látsz ezen recsegest?
A kerekek forgása a fejekben, az okozza.Uli, látsz ezen recsegest?
Egy Tomahawk szerintem drágább jóval mint egy panzir/tor rendszer rakétája, arra meg ilyen kaliberrel szoktak lődözni nem Sz-300 al.Ez elsősorban haditech topic. A biztpolban ugye, lenne helye. Különben se lenne érdemes Tomahawkokra lövöldözni, mert nem az oroszokat támadják, és a elfogó rakéta alighanem drágább mint a célpont. Hacsak éles gyakorlatnak nem.
Papíron a németek is a gliwicei rádióállomás állmegtámadása miatt indítottak támadást Lengyelország ellen!Igen, de ez nem tartozik ide.