joker szerinted nem kapják meg a célkoordinátákat mondjuk az Oroszoktól? megjegyzem a 300 km-t letolja ~6 perc alatt, szvsz még bőven radartávban lesz a célpont...
joker sajnos szerintem mostanában túl sok ku..infot olvas

Pedig mértékkel és kellő elővigyázatossággal kellene kezelni a híreket. Mert minden média ferdít és úgy tálal dolgokat, ahogyan az nekik a legmegfelelőbb.
hiryu és az Irgunnal vagy a Stern csoporttal mi van? Ahogy én tudom már a 30-as években aktív terroristák voltak. De egyébként mai értékrend szerint nagyon sok egykori függetlenségi mozgalmat hívnának terroristának.
Engem speciel nem zavar ha valaki zsidó, sőt van jópár haverom. Ami zavar az a holokauszt állandó emlegetése, a folyamatos sírás-rívás hogy itt micsoda antiszemitizmus van és huhh mindjárt pogromok is lesznek mert jönnek a gárdisták. Ez elég röhejes mikor pl franciaországban rendszeresen vernek zsidókat, sőt néha meg is ölnek párat és gyújtanak fel évente pár zsinagógát csak a vicc kedvéért. Jahh és a másik dolog ami nagyon bacca a csőrömet igaz mára már idejét múlta itthon : annak idején jópár ismerősöm bliccelte el a sorkatonai szolgálatot, de persze Izraelbe kiment 3 évet leszolgálni. Na ez vérlázító... Mert magyar állampolgárként, Aki itt nőtt fel sajnálta azt az egy évet a hazájától? Megjegyzem én némi nemzetbiztonsági kockázatot is látok ez ügyben, mert abban biztos vagyok, hogy a moszatosok beszerveznek jópár embert Akik hazatérve ha nem is aktív, de alvó ügynökök lesznek. És épp ezért nem volt rossz felvetés attól a féleszű jobbikostól a képviselők kettős állampolgárságnak kérdése, még ha elég rosszul adta is elő.
A helyes felvetés az lett volna : magyar képviselő csak és kizárólagos magyar állampolgár lehessen és ennyi. Az izraeli állampolgárságot pedig kiemelt kockázatnak tartom (mind a parlamentben mind a fegyveres szerveknél), ugyanis legjobb tudomásom szerint a sorkatonai idő letöltéséhez van kötve.