<blockquote rel="mcsaba">A robotrepülős dolog nagyon drága, szerintem nincs is túl sok készleten. Az oroszok tovább fognak bombázni, legfeljebb jobban vigyáznak, és jobban védik a gépeiket.
<blockquote rel="vcsaba81">Szerintem ezek után is menni fog a légitámadás az adott térségben csak most nem repülőről jönn majd az áldás, hanem robotrepülők formályában. Viszont kiváncsi leszek, hogy erdogan fia polónium vagy ricin által fog kimulni a közeljővőben.
<blockquote rel="vcsaba81"><blockquote rel="mcsaba">A robotrepülős dolog nagyon drága, szerintem nincs is túl sok készleten. Az oroszok tovább fognak bombázni, legfeljebb jobban vigyáznak, és jobban védik a gépeiket.
<blockquote rel="vcsaba81">Szerintem ezek után is menni fog a légitámadás az adott térségben csak most nem repülőről jönn majd az áldás, hanem robotrepülők formályában. Viszont kiváncsi leszek, hogy erdogan fia polónium vagy ricin által fog kimulni a közeljővőben.
Méghogy a kurdok nemfogják a vérüket onrani az oroszokért.Megszólaltak a kurdok is....
https://twitter.com/EgoRZemtsoV/status/669152386477367296
Nem nagyon értem a törököket? Az oroszok nem az ISIS-t bombázták, ez tény, hanem a "demokratikus ellenzék" erpőt. Elég csak egy pillantást vetni a térképekre. Viszint mit értek vele?
Holnap ugyanúgy fogják bombázni, csak jobban vigyáznak, hogy ne repüljenek be? De ha így mennek a dolgok csak idő kérdése, hogy eljussanak oda Assan erői. Akkor meg mi lesz? Bevonúlnak ők is?
A demokratikus erok diplomáciai úton rendezik a konfliktust. Felejtsd el a "demokratikus ellenzéket", mert olyan nincs. Azok mind iszlámisták-tehát nem civilizált emberek! Láttad mit tettek az orosz pilótákkal ?! Demokratikus erok , civilizált emberek ilyet nem tesznek.....Szerintem félreértetted, nyugi.Te is ulippo leszel...?A demokratikus erok diplomáciai úton rendezik a konfliktust. Felejtsd el a "demokratikus ellenzéket", mert olyan nincs. Azok mind iszlámisták-tehát nem civilizált emberek! Láttad mit tettek az orosz pilótákkal ?! Demokratikus erok , civilizált emberek ilyet nem tesznek.....
Idézőjelben volt, nem szó szerint értette tehát."demokratikus ellenzék"

<blockquote rel="vcsaba81"><blockquote rel="mcsaba">A robotrepülős dolog nagyon drága, szerintem nincs is túl sok készleten. Az oroszok tovább fognak bombázni, legfeljebb jobban vigyáznak, és jobban védik a gépeiket.
<blockquote rel="Mackensen">Nem nagyon értem a törököket? Az oroszok nem az ISIS-t bombázták, ez tény, hanem a "demokratikus ellenzék" erpőt. Elég csak egy pillantást vetni a térképekre. Viszint mit értek vele?
Holnap ugyanúgy fogják bombázni, csak jobban vigyáznak, hogy ne repüljenek be? De ha így mennek a dolgok csak idő kérdése, hogy eljussanak oda Assan erői. Akkor meg mi lesz? Bevonúlnak ők is?
A demokratikus erok diplomáciai úton rendezik a konfliktust. Felejtsd el a "demokratikus ellenzéket", mert olyan nincs. Azok mind iszlámisták-tehát nem civilizált emberek! Láttad mit tettek az orosz pilótákkal ?! Demokratikus erok , civilizált emberek ilyet nem tesznek.....</blockquote>A világvége-vizionálás közben még annyit megkérdeznék, csak nekem tűnik valószínűtlennek, hogy TOW-al leszedték a SAR helit? Elvégre nem a lezuhanás helyszínén lőtték le, vagy onnan még visszarepült? Illetve hogy miért nem ment 2 Mi-24 vele, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..